hvordan du installerer en dvd -brænder i en HP Pavilion computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-10-07

Visse modeller af HP 's Pavilion serie af bærbare computere er udstyret med en grundlæggende dvd-rom installeret eller DVD /CD-RW drev . Disse drev er egnet til installation af software og visning af film lagret på dvd'er , men du vil ikke kunne bruge dem til at brænde dvd'er , som du har forfattet selv . Mange brugere købe et eksternt DVD-RW enhed til dette formål , men det betyder en ekstra stykke hardware til at bære rundt på , mens du arbejder uden for hjemmet eller på kontoret . Et alternativ løsning er at fjerne de Pavilion installerede optiske drev og installere en DVD-RW drev i stedet .

Du skal bruge:
DVD-RW laptop drev
. Stjerneskruetrækker.

Installation


en .
Afslut alle programmer du måtte have kørende og slukke computeren . Frakobl alle enheder fra Pavilion 's interface porte . Tag netledningen og netværkskabel ( hvis monteret) . Afbryd alle resterende ledninger og skubbe alle installerede hukommelseskort . Luk skærmen .
2 .
Vend den bærbare computer over og undersøge dens underside . Find batteriet udløseren , og skub den til positionen Ulåst , at batteriet vil frigive fra den bærbare krop . Fjern batteriet , og sæt den til side .
3 .
Find harddisken dækslet . Fjern de skruer, der holder dækslet på plads og sæt dem til side . Fjern dækslet fra harddisken rummet . Frigør harddisken fra den bærbare computer og fjerne det fra rummet ( nogle modeller kan leveres med en Mylar fane vedføjet greb fanen og skubbe drevet væk fra sit stik ) . Indstil harddisken til side .
4 .
Find og fjern skruen ( s ), som sikrer den monterede optisk drev til den bærbare krop . Skub drevet ud af den bærbare computer , og på nogle modeller , kan du bruge en udrettet papirclips til at åbne drevets diskskuffen ( indsæt klip i det lille hul på forsiden af drevet , og skub det indad ) og derefter bruge bakken som en greb . Hvis drevet har en vedhæftet kabel , afmontere det , og sæt det til din nye drev forud for installationen .
5 .
Sæt dit nye drev ind i pavillonen optiske drev . Skub den indad , indtil det ordentligt føles siddende . Brug de tidligere fjernede skruer for at fastgøre drevet til den bærbare computer krop .
6 .
Sæt harddisken ind i harddisken rummet og skub det på sin stikket , indtil det sidder korrekt . Udskift harddisken låget og brug den tidligere fjernede skruer for at sikre det på plads . Indsæt batteriet ind i batteribåsen .
7 .
Sæt alle tidligere afbrudt kabler og udstyr . Åbn skærmen og tryk på tænd -knappen , drevet er nu klar til brug

gode råd og advarsler


 • Gem de gamle optiske drev til brug som en backup -enhed . skal din nye drev ophører med at fungere korrekt på et tidspunkt .
 • Undgå at røre ved stikkene er placeret på den bærbare computer 's optiske og harddiske .


 • Previous:hvordan man rent ian laptop cpu køler Next:hvad er meningen med inputenheder ?   

  Kommentarer

  Code:
  change