hvordan du tilslutter din interne harddisk til din bærbare computer

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-10-10

Bærbare computere er bærbare , godt for de fleste opgaver , som befordrer en er en god måde at møde andre mennesker med bærbare computere. Én ting, de mangler undertiden er en stor mængde data -lagring. Hvis du har en gammel desktop harddisk , dog kan du nemt tilslutte den til din bærbare computer for ekstra lagerplads. Du kan gøre dette ved enten at købe en omformer , som vil bare tilslutte din harddisk til din bærbare computer , eller bruger et skab , som vil forbinde og beskytte din harddisk , så du kan transportere det nemt

Du skal bruge: .
Desktop harddisk .
Ekstern harddisk kabinet ( ekstraudstyr) .
IDE til USB konverter ( ekstraudstyr ) .
SATA til USB konverter ( ekstraudstyr ) .

hjælp af et konverteringsprogram


1 .
Find ud af hvad slags harddisk du har . Der er to hovedtyper : SATA ( Serial ATA ) og PATA ( Parallel ATA , også kendt som IDE ) . SATA-harddiske har små , wafer-lignende stik på bagsiden og IDE -drev har to rækker af 20 små , metal ben .
2 .
Søg online til en SATA eller IDE til USB ( Universal Serial Bus ) konverter , afhængig af hvad din harddisk er . Enhver laptop skal have mindst ¨¦n USB- stik , men du bør kigge igennem manualen for at se om du har USB 1,0 eller 2,0 havne og kigge efter en kompatibel stik . Enhver computer i det sidste år eller to skulle have 2,0 havne. Hvis du har problemer med at finde en konverter prøve www. newegg. com . Det skal koste mindre end $ 20 .
3 .
Slut konverteren til din harddisk og til USB -porten på den bærbare computer . Konverteren skal komme med en strømadapter så godt. Læs manualen , og tilslut strømforsyningen som anvist .

Brug en indhegning


1 .
Kontroller , hvilken slags harddisk du har . Der er to primære typer : SATA ( Serial ATA ) og PATA ( Parallel ATA , også kendt som IDE ) . SATA-harddiske har små , wafer-lignende stik på bagsiden og IDE -drev har to rækker af 20 små , metal ben .
2 .
Søg online , eller ved en computer butik , til enten en SATA eller IDE ekstern USB- harddisk kabinet . Anlæggene bør være relativt billigt ( omkring $ 20) . Der er to primære størrelser harddiske : 2,5 inches og 3 . 5 inches . Laptop drev er 2,5 '' og desktop -drev er 3,5 '' så sørg for at have den rigtige størrelse , når de køber din indhegning . Der er også forskellige USB -porte , så tjek din bærbare dokumentation for at se om det er 1,0 eller 2,0 havne og få relevante kabinet . Prøvelokalet skal komme med alle de ledninger du skal bruge .
3 .
Sæt din harddisk ind i kabinettet . Der bør kun være én metode til at gøre dette korrekt , så se på stikkene , og matche dem alle op .
4 .
Slut kabinet til din bærbare computer ved hjælp af USB- kabel, der fulgte med kabinettet og en ledig USB -port på din bærbare computer. Der kan være en ledning så godt, eller kabinettet kan få strøm fra USB-porten . Læs manualen for at finde ud af , hvad slags magt anlægget kræver . USB 2,0 -porte som regel give nok strøm til at køre et drev . USB 1. 0 -porte kan ikke , og din indhegning kan komme med en dobbeltpil USB -kabel , med et stik til data og et til strøm . I dette tilfælde , i forbindelse begge hoveder til fri USB -porte .


Previous:hvordan man kan hente en adgangskode på en delt computer Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change