hvordan man bruger en stor trackball mus på en computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-10-05

Se et stort trackball mus for første gang årsager stønner fra en masse computer -brugere , men der er ingen grund til at ærgre sig . De fleste trackball mus er to til tre gange større end en mobil mus , for at give din hånd meget mere støtte . Det er lettere at flytte fingrene end at trække en mus i hele dit skrivebord , og store trackball mus forårsage færre gentagne belastningsskader . Det er ikke svært at arbejde en stor trackball mus , når du har vænnet dig til det

Du skal bruge: .
Fugtige vådservietter eller alkohol-gennemblødt pads
Vatpinde .
Sprit .


1 .
Sæt din store trackball på det rigtige sted på din computer, hvis du bruger et kabelbaseret trackball . Installer eventuel software , der fulgte med den store trackball mus , selvom de fleste er plug-and- play .
2 .
Resten din hånd på trackball mus . Hvis du bruger en centrum- bold trackball mus , vil din pegefinger og langfinger automatisk falder på trackball , vil din tommelfinger være på venstre-klik på knappen , og din ring og Pinkie fingre vil være på højre-klik på knappen .
3 .
Flyt ikke mus med trackball selv . Det er designet til at sidde stille, mens du manipulere bolden . Må ikke være bange for at flytte det, hvis du er nødt til at-intet vil ske . Der er ingen sensor på undersiden . Bare ikke spids det over for langt , fordi på mange modeller bolden er ikke knyttet , og det vil falde ud og rulle væk .
4 .
Flyt markøren ved at bruge dig indekset, og /eller langfinger at rulle bolden i sin vugge . Rotere det mod dig , og markøren vil flytte ned , flytte den væk fra dig og markøren vil bevæge sig op . Rul det til venstre eller højre for at gøre markøren til venstre flytte eller højre .
5 .
Highlight for at klippe, kopiere og indsætte ved at flytte markøren til begyndelsen af den tekst, du vil manipulere . Tryk ned på venstre-klik på knappen med tommelfingeren og rul trackball til højre med fingrene . Når du har markeret den tekst, du ønsker , løft din tommelfinger . Teksten vil forblive markeret , medmindre du klikker på venstre knap igen .
6 .
Tryk på den højre-klik på knappen med din ring eller Pinkie finger for at få drop -down boks med kontekst- følsomme menu i den. Dette vil ændre sig alt efter , hvilken side der er på din computerskærm , så du bliver nødt til at spille med trackball mus-eller læse de instruktioner , der fulgte med det-. at blive fortrolig med at knap
7 .
Rens din trackball en gang om måneden eller så ved at fjerne bolden og tørre det af med en blød klud , fugtig towelette eller alkohol-gennemblødt pad . Rengør stik med en bomuld swap dyppet i sprit og rystet indtil næsten tør . Stort trackball mus har brug for mindre rengøring end mobile mus , fordi de sidder stille, men de lejlighedsvis har brug for at blive renset .


Previous:hvordan man kan tilpasse en Sony Vaio Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change