hvordan man kan klare de fælles markedsordninger på en acer bærbar

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-10-05

Den supplerende Metal-Oxide Semiconductor , eller CMOS , er en chip på computerens bundkort , der gemmer systemets tid og nogle personlige indstillinger . En separat batteri beføjelser CMOS med henblik på at bevare de indstillinger, når du tænder for computeren . Disse indstillinger kan omfatte en adgangskode, spørger computeren dig om ved start , hvis du har glemt adgangskoden , vil du ønsker at slette CMOS . Afhængigt af hvilken type Acer bærbar du har , måske rydde CMOS være let eller meget svært

Du skal bruge: .
Skruetrækker .


1 .
Sluk for din bærbare computer og tag ledningen . Fjern batteriet og tryk på tænd -knappen . Lad den bærbare computer sidde i en time eller deromkring . Dette kan rydde CMOS i nogle former for Acer bærbare computere , hvor der ikke er nogen særskilt CMOS-batteriet .
to .
Find CMOS-batteriet . Den eneste anden måde at rydde CMOS er ved fysisk at fjerne batteriet , at beføjelser det. Det er beliggende i nærheden af CMOS -chip på bundkortet , så du bliver nødt til at få adgang til bundkortet . Demontering en laptop er en meget anderledes fra at tage ud en stationær computer og kan resultere i skader på computeren , så fortsætte på egen risiko .
3 .
Kig i din bærbare computer dokumentationen for oplysninger om demontering det . Hvis der foreligger ingen oplysninger , kan du besøge bibliotek af vejledninger til at tage ud Acer laptops er knyttet til i "Ressourcer "i denne artikel og finde din model .
4 .
Fjern CMOS batteri . Det bør være en sølv disk batteri , der svarer til dem, der anvendes i ure eller høreapparater . Lad computeren sidde et stykke tid, og tryk derefter på afbryderknappen med computeren unplugged og batteriet ud . Når du sætter batteriet tilbage i , bør CMOS ryddes .

gode råd og advarsler


  • Demontering en bærbar computer er ikke en nem opgave , men det er let at skade de interne komponenter . Kun påtage sig dette, hvis du har erfaring hermed og er villige til at være tålmodige og tage din tid .


  • Previous:hvordan man kan lave zone fejl , når man spiller out-of -area dvd’er Next:hvad er meningen med inputenheder ?     

    Kommentarer

    Code:
    change