hvordan man kan organisere modstande

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-10-14

Organisation er en af de vigtigste faser i enhver elektronik projekt . Hvis dine modstande , er kondensatorer , transistorer og andre komponenter er fastlagt i en intuitiv og overskuelig måde , vil din ledninger projekt gå hurtigere og vil være mindre tilbøjelige til at lide af fejl . På den anden side , hvis din elektronik ikke er organiseret ordentligt , vil du blive mere tilbøjelige til at have til at stoppe og søge efter en del , eller værre , i forbindelse den forkerte del
1 .
Få et kabinet med flere skuffer og sætte en del bakke i hver . Alternativt kan du stak alle dine komponenter bakker i en skuffe eller på en hylde , hvis din der er begrænset plads .
2 .
Label hver modstand skuffe med en række etiket , der svarer til værdien rækkevidde modstande indefra. Du kan bruge det første skuffe i 1 ohm til 999 ohm , den anden skuffe i 1 kiloohm til 99 kiloohms , den tredje skuffe i 1 megaohm til 99 megaohms og så videre .
3 .
Label hvert afsnit af delene bakke med et nummer, der svarer til modstandene indeni . I et typisk elektronik projekt , vil du have mindre end 10 værdier i hvert interval .
4 .
Organiser dine high-præcision modstande . Du kan give dem deres egen skuffe eller sætte dem i separate , mærket rum i de dele bakkerne med de relevante intervaller . Vær sikker på ikke at blande dem op med din almindelige modstande .
5 .
Organisere kontrol gryder , fotoresistorer og andre specialiserede dele . Afhængigt af hvor mange du har , kan du bare sætte dem i en lille plastikpose eller lægge dem i de samme dele bakken som præcision modstande .


Previous:instruktion for at erstatte en tast på en HP Pavilion Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change