hvordan man kan tilslutte en computer til en Samsung skærm

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-10-17

Hvis du har en beskadiget computer eller bærbar skærm , der forbinder din computer til en ekstern skærm kan løse problemet. Tilslutning af to er så simpelt som at tilslutte et kabel og trykke et par computer nøgler . Samsung gør mange modeller skærme , der kan kobles til de fleste computere , så du bør ikke have nogen problemer at gøre det . For at kunne forbinde de to , vil du have at bestemme, hvad forbindelsen Tilslutninger din computer og skærm support . Næsten alle computere og skærme støtte en " S-Video " -forbindelse , så en S-Video kablet er normalt en sikker satsning .

Du skal bruge:
S-Video , VGA , HDMI eller DVI -kabel
. Passende forbindelse porte på dit TV og computer .


1 .
Check hvad tilslutning forbindelser din computer og dit Samsung skærm støtte . De fleste computere vil have en port til en S-Video -kabel , så dette er en af de mest almindelige måder at forbinde din computer til din skærm. Hvis du bruger en HD-skærm , vil en VGA eller et HDMI -kabel vise bedste billede . Der er ikke nogen computere , der har en HDMI- port , så du også bruge en DVI- kabel , hvis du vælger denne mulighed . Næsten alle skærme har en forbindelse port til en S-Video -kabel , og mange HD skærme har et VGA-eller HDMI -port .
2 .
Buy de rigtige kabler . Et S- Video kabel vil være den billigste . En VGA- kabel er også temmelig billigt . Et HDMI kabel kan koste et sted mellem $ 40 og $ 80 .
3 .
Sæt den ene ende af dit kabel i den relevante port på computeren og sæt den anden ende i den relevante port på din skærm . Den port vil afspejle afslutningen af de specifikke kabel du bruger . En " VGA " kabel vil ikke passe ind i et S-Video port og vice versa . Hvis du bruger en HDMI- og DVI -kabel , er du nødt til først at slutte DVI- kabel til computeren . Så vedhæfte den ene ende af HDMI -kablet til DVI-kabel . Sæt derefter den anden ende af HDMI- kablet i din skærm . Din skærm vil ikke vise computerens billedet det samme.
4 .
Skift din computer skærmbilledet til " Projection ". At gøre dette , holde " Fn "knappen og tryk enten " F8 "eller " F11 ". Det er anderledes på nogle computere , men den rigtige knap , vil enten have en skærm ikon på det eller sige " CRT /LCD . "Når du trykker på højre tast , vil en skærm komme op med et par muligheder for dig at vælge imellem : " . Fremskrivning Only " eller " Projektion og Display " Projection Kun vil projektet uanset hvad du gør på din computer til din Samsung skærm . Computerens skærm bliver sort . Projektor og skærm viser et billede på både din computer skærm og dit Samsung skærm .

gode råd og advarsler


 • En S-Video kabel har en cirkulær indgang med fire eller syv point . Sørg for at tjekke , hvor mange point din computer er kompatibel med , så du køber det rigtige kabel .
 • et VGA-kabel er en smule tykkere end en S-Video -kabel . Det har en kasse indgang i hver ende af kablet . Der er nogle gange indbygget skruer fastgjort til hver ende af kablet til at sikre en sikker forbindelse .
 • Et HDMI -kabel ligner et USB-kabel . Den ene ende vil ligne et USB-kabel , og den anden ende vil ligne et VGA-kabel .
 • et DVI-kabel er uhåndterlige af de fire . Det ligner et VGA -kabel , men er lidt større .
 • Sørg for at du får et kabel lang nok til at forbinde din computer til din skærm. En god tommelfingerregel er altid at få et kabel længere, end du tror , du skal bruge .


 • Previous:computer -processor problemer Next:hvad er meningen med inputenheder ?   

  Kommentarer

  Code:
  change