hvordan man kan vide , hvad røre fagter betyder

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-10-23

Touch-bevægelser har til formål at lave en touch -interface og databehandling mere intuitiv . Selvfølgelig , som med alle computerprodukt har flere virksomheder patenterede særlige aspekter af deres touch -systemer , og du bliver nødt til at finde deres forskellige " gestus ordbøger " for at opdage de mere komplekse bevægelser

opdagelse din enhed


1 .
Eksperimenter med din enhed ved blot at køre hænderne langs den . Dusinvis af multi-touch -enheder er dukket op på markedet med udgivelsen af Windows 7 og Mac OS X. Eksperimenter vil hjælpe dig til at finde ud af nogle af de grundlæggende bevægelser . Bare rolig, du kan ikke ødelægge noget ved at røre ved det .
2 .
Brug to fingre til at se, hvad du kan gøre med multi-touch . Du kan undertiden foretage op til fire eller flere kontaktpunkter at røre ved apparatet kan fortolke . Mange grundlæggende bevægelser , såsom resizing billeder , kan ske blot ved at snuppe kanterne af billedet på en touchscreen og flytte fingrene hen imod eller væk fra hinanden . Gestus som denne , beregnet til at være intuitive , danner grundlaget for mange af de større og mere komplekse bevægelser .
3 .
Se i enhedens brugervejledning for mere komplekse bevægelser , som du ikke kan finde samtidig med at eksperimentere . Da nogle af de mere komplekse bevægelser på iPhones og andre enheder er svært at bare snuble på , tage et kig i manualen . Internettet har snesevis af blog-skrevet cheat sheets svæver rundt derude . Producenten af enheden 's hjemmeside kan også give multi-touch oplysninger .


Previous:hvordan man kan rense en tonerpatron tromle Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change