hvordan man laver en vandret stationær computer

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-10-03

Hvis du ved præcis, hvilken type edb-system , du ønsker, at bygge det selv kan være en meget omkostningseffektiv løsning . Hvis du har erfaring med at opgradere komponenterne i din nuværende computer , skal du være i stand til at bygge din egen fra bunden . Opbygning af din egen vandrette stationære computer vil hjælpe dig med at bevare plads på skrivebordet uden at ofre den hastighed og ydeevne , du har brug for i en pc

Du skal bruge: .
Slimline eller lille formfaktor sag
Bundkort .
Hukommelse .
Harddisk .
DVD -drev .
Operativsystem .


1 .
Køb en slank eller lille formfaktor sag . Disse sager er designet til at sidde vandret på bordet , og bruge denne type af sager vil bidrage til at bevare din bordplads og gør dit arbejdsområde mere håndterbare .
2 .
Vælg et bundkort , der er kompatibel med slimline og lille formfaktor tilfælde , derefter indstille bundkortet på plads . Sikker bundkortet i henhold til producentens anvisninger .
3 .
Undersøg, hvor meget hukommelse de bundkortet kan holde ved at tjekke med producenten eller ved hjælp af en online- hukommelse konfigurationsværktøj som den slags findes på Crucial . com eller Kingston. com . Købe hukommelse , derefter finde den hukommelse slots på bundkortet . Skub forsigtigt, men fast på de hukommelsesmoduler , indtil de klikker på plads . Sørg for fastgørelsesklemmerne snuppe og hold hukommelse på plads .
4 .
Køb den største harddisk du har råd til . Tilstræbe en minimum lagerkapacitet på 500 GB , men kigge efter en større bil, hvis du kan . Find den harddiskplads og skubbe drevet på plads . Sikker drevet i bugten med fastgørelsesskruer , og tilslut derefter den ene ende af kablet til drevet og den anden ende til bundkortet .
5 .
Kig efter en kvalitet dvd- drev eller dvd-brænder . Der er en række fremragende brændere på markedet , ofte for så lidt som 50 $. Find det drev, skal du skubbe dvd -brænder på plads og fastgør det med skruer . Sæt den ene ende af det medfølgende kabel til drevet og den anden ende til bundkortet .
6 .
Kig efter et godt tilbud på det operativsystem software, du har brug for . Hvis du er i skole , kan du kvalificere dig til en pædagogisk rabat på den software, du har brug for . Derudover har nogle selskaber tilbyder software rabatter til deres ansatte . Vær sikker på at kontrollere for eventuelle rabatter , inden de køber softwaren .


Previous:hvordan man kan klare computer logger Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change