hvordan man tilføjer en kabelbaseret printer til en trådløs computer

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-10-21

Med fremkomsten af Bluetooth -teknologi , har de fleste elektroniske apparater , herunder computere og printere , bliver trådløs . Dette er især tilfældet med bærbare computere . Disse enheder kan tilsluttes til næsten alle andre stykke hardware via en trådløs forbindelse . Men selv om computeren er lavet til at være trådløse betyder ikke, at du ikke kan tilslutte en kablet printer til det

Du skal bruge:
Computer
. Printer.
USB -kabel (medfølger ) .
Driver installations-cd'en .


1 .
Tænd computeren . Sæt USB- kablet i bag på printeren , og tilslut derefter den anden ende af kablet i en ledig USB- port på computeren . Selvom computeren er designet til at arbejde trådløst med andre enheder , er det stadig har USB- porte på det , bare i tilfælde af at du behøver at komme i forbindelse noget via kabel .
2 .
Tænd for printeren . I et øjeblik computeren kommer til at oplyse den har opdaget et nyt stykke hardware . På dette tidspunkt kan mange printere begynde at fungere . Men for at sørge for det kablede printeren fungerer ordentligt , er det vigtigt at installere hardware drivers .
3 .
Indsæt driver installations-cd'en i computeren . Vent , indtil installationsguiden til at lancere .
4 .
Læs gennem licensaftalen , så tjek ud " Accepter " boksen . Dette betyder du er enig med licens erklæring . Du skal være enige , ellers vil du ikke få lov til at installere driverne .
5 .
følg de resterende at fuldføre installationen af driveren . Afhængigt af computeren og printeren , kan du blive bedt om at genstarte systemet . Efter genstart , kan du bruge printeren.


Previous:DIY planer for en bærbar computer Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change