hvordan man bruger en bærbar computer skærm til Xbox

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-11-27

Sidder ned foran tv'et , snuppe en controller og spille Xbox -spil med vennerne er en yderst behagelig måde at fordrive tiden . Men der er en endnu mere bekvem måde at deltage i spil sjove , og dette indebærer at knytte dine Xbox med din bærbare computer . Dette vil give dig adgang til din XBox hvor du kan tage din bærbare computer , så længe du er inden for rækkevidde af det trådløse router . Så desværre , at gøre dette skal du have en trådløs internetforbindelse , men den gode nyhed er, at du ikke behøver at være en tech geni for at forbinde Xbox med din bærbare computer.

Du skal bruge:
trådløs internetforbindelse
. Ethernet -kabel .


1 .
Tænd computeren og find netværksikonet på computerens opgave bar i hovedmenuen . Højreklik på det med musen og vælg " Netværks -og delingscenter "fra listen af muligheder , der vises i drop -down menu .
2 .
Vælg " Administrer Netværksforbindelser " fra listen af muligheder er placeret på venstre side af vinduet .
3 .
Klik og træk en boks over både " Wireless Connection " ikonet og "Local Area Connection " ikonet for at vælge dem begge . Højre-klik og vælg " Bridge Connections ". Vent et par minutter for forbindelserne til broen . Statuslinjen i midten af skærmen vil fortælle dig , hvor meget tid der er tilbage .
4 .
Sæt den ene ende af Ethernet -kabel (kan købes fra enhver elektronik butik eller online ) ind i USB-porten i siden af din bærbare computer , og sæt den anden ende i havnen på siden af din Xbox . Sørg for, at XBox er sluttet til et tv og tændt .
5 .
Klik på fanen "Indstillinger" i hovedmenuen på din Xbox , og vælg "Network Settings "fra listen af muligheder .
6 .
Kig på din bærbare computer skærmen for at bekræfte forbindelser . Din bærbare computer skærm skulle nu være trådløs forbindelse til XBox og visning uanset XBox udviser .


Previous:hvordan du udskifter tanken på en bærbar Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change