hvordan man flash en disk -drev

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-11-07

Hver computer komponent har en lille computer chip inde i det , og på denne chip er den software , der gør det muligt for drevet at køre . Dette kaldes " firmware " i drevet . Processen med " blinkende " en disk drev indebærer opdatere denne software på denne computer chip . Dette skal gøres på en meget bestemt måde , som , hvis processen ikke udfører præcis den måde, det burde , kan du beskadige diskdrevet og få det til at fungere dårligt . Fordi diskdrev er sluttet til din computer , kan du blot køre filen på din computer , hvilket igen vil blinke og opdatere drevet .
1 .
Åbn din webbrowser . Besøg hjemmesiden for det firma, der fremstillede computerens diskdrev . Virksomhedens logo vil blive trykt på selve forsiden af skuffen af dit drev , ved siden af modelnummeret og køre hastighed.
2 .
Klik på " Produkter " og se efter side , der vedrører din specifikke model diskdrev . Du bliver nødt til at sikre, at du finde hjemmesiden for din specifikke model , så du kan få den nøjagtige opdateringen du behøver. Modelnummeret er angivet på forsiden af skuffen ved siden af firmaoplysninger .
3 .
Klik på " Downloads "på den side , der vedrører din specifikke model diskdrev . Dette vil tage dig til en liste af filer , der kan downloades til at opdatere de forskellige aspekter af dit drev . Kig efter en " Firmware " opdatering. Hvis man er til stede , skal du klikke på " Download " linket downloade filen til din computer .
4 .
Dobbeltklik på den firmware opdatering, du har hentet fra internettet . Dette vil udføre installationsprogrammet . Klik på " Næste " for at begynde processen med blinkende dit diskdrev . Du kan høre din disk drev begynder at lave lyde , selv om der ikke er en disk i drevet . Indikatoren lyser på forsiden af drevet kan også blinke . Når processen er færdig , vil din disk drev er blevet glimtede , og firmware vil blive opgraderet .


Previous:hvordan du installerer en ethernet pc -kort til en dell l550r Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change