hvordan man gør laptop genbrug

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-11-18

Din trofaste bærbare tjent dig godt , men når det er forældet eller brudt , er det tid til at gøre laptop genanvendelse . Sætningen ecycling refererer til genanvendelse elektronik , som er en ansvarlig måde til at skille sig uønsket bærbare computere, så de ikke ender på en losseplads .
Når du gør brugt computer genanvendelse , flere skridt er vigtige at tage for at holde . dine personlige oplysninger sikkert fra hvem kunne håndtere den bærbare computer ned linjen
1
Når man gør laptop genbrug , det er . vigtigt at fjerne alle personlige oplysninger fra computeren til at beskytte mod identitetstyveri og for at sikre dine personlige filer er ikke tilgængelige for nogen andre at få adgang .
Brug en disk tørre program til at slette data fra din bærbare computer . Spørg en velrenommeret sælger eller pc tekniker for, hvad de skal gøre for at slette deres computers harddisk .
2 .
Doner den bærbare computer til en genbrugsforretning , så de kan sælge computeren . Sparsommelighed butikker er ofte tilknyttet en non-profit organisation . De penge, de gør ved at sælge bærbare computere og anden elektronik går til organisationen for at hjælpe de medlemmer eller gruppe, de støtter .
3 .
Find en computer genbrugscenter i dit område . Mange store byer har frafald steder , hvor laptop genbrug kan ske. Den type genanvendelse på en computer genbrugsstation adskiller sig fra nogle andre ecycling . Ofte de bærbare computere er renoverede og doneret til enkeltpersoner eller programmer , der har behov .
4 .
tilbage til den bærbare computer til producenten . Check online på fremstilleren af din bærbare computer for at se, hvis de accepterer computere til ecycling og hvordan vi kommer videre for at vende tilbage den bærbare computer til dem .
5 .
Send den bærbare computer til en computer genanvendelse service . Virksomheder kan findes online , der genvinder elektronik , herunder bærbare computere . De bryder computeren ned til de vigtigste komponenter , herunder plast som tilfældet , metaller såsom stykker , der holder indersiden af den bærbare computer sammen , ædle metaller såsom dem, der findes i bundkort og printkort . Hver type komponent er sendt til en genvindingsvirksomhed af det pågældende produkt , der skal genbruges , og gøres til et nyt produkt .
Søg på internettet for ' laptop genanvendelse 'for at finde en computer genanvendelse service virksomhed , der vil ansvarligt genbruge din laptop . Nogle virksomheder vil sende en kasse og betaler forsendelsesomkostninger for at sende den bærbare computer til dem for ecycling .


Previous:hvordan man genstarter magiske stik uden at koble det Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change