hvordan man kan lave atikmdag

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-11-04

Det ATIkmdag er en type af computer skærmkort lavet af ATI . Det er primært brugt til at se fjernsyn , fuld-skærm videoklip samt videospil . Men undertiden en bruger kan støde på en fejl , mens du bruger kortet . Den mest typiske fejl er , at kortet vil ophøre med at reagere , hvilket vil afbryde videoen og stoppe spillet . Der er et par måder at forsøge at løse dette problem
1
Kontrollér føreren stadig er korrekt . tilsluttet . Det er internt installeret , men vil have import og eksport udsættes komponenterne på bagsiden af computeren . Se om drevet er gået tabt på nogen måde . Hvis det er , chancer er drevet en eller anden måde , fordi tabt og kan ikke forbinde til bundkortet . For at løse dette , slukke for computeren , fjern kabler, glider sagen til computeren ved at fjerne de skruer, der holder det på plads , og skub kortet tilbage på plads .
2 .

Geninstaller driver . Gør dette ved at indsætte ATI driverinstallationen disk i computeren . Følg anvisningerne for at geninstallere driveren . Genstart computeren . Åbn video eller spil, der skabte fejlen at se, om problemet er løst.
3 .
Check for driveropdateringer . Det link, i Resources har en liste over alle tilgængelige ATI kort driveropdateringer. Vælg den opdatering til din specifikke ATI kort og hente den . Åbn filen og følg dens installationsvejledningen . Genstart computeren , når installationen er færdig, så relancere den video eller spil for at se, om problemet er løst.
4 .
Juster billedopløsning på skrivebordet , hvis alt andet fejler . Gør dette ved at højreklikke på skrivebordet , vælg derefter " Egenskaber ". Dette vil bringe op på skrivebordet oplysninger . Justere opløsningen ned til en lavere indstilling , og klik på " Anvend ". Nu genåbne spil eller video . De fejl , bør nå frem til denne korrektion .


Previous:hvordan man kan erstatte en hovedkort Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change