hvordan man kan opgradere hukommelsen for en 2008 desktop computer

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-11-03

RAM ( Random Access Memory ) er en midlertidig lagringsenhed , som computeren bruger til at køre styresystemet , og alle programmer , du bruger . Inden du opgraderer computerens hukommelse , finde ud af, hvad slags hukommelse computeren tager og de maksimale hukommelse dit bundkort vil støtte . Begge disse spørgsmål kan besvares i producentens dokumentation , der fulgte med computeren

Du skal bruge: .
Statisk Rem


1
Luk computeren . helt af og tag det .
2 .
Fastgør det statiske rem til håndleddet og jorden som pr instruktionerne, der fulgte med den .
3 .
Åbn kabinettet på computeren . Der er flere måder at gøre dette , så læs din fabrikantens anvisninger for at se, hvordan du gør det for din computer .
4 .
Placer memory stick i en fri hukommelsesplads , hvis man er til rådighed . Hvis du ikke har en åben slot derefter fjerne det gamle ved at trække i hukommelsespladsen armen . Se figur 1 . Igen kan din ikke præcis ligner en på billedet , men det vil give dig en idé om hvad man skal kigge efter . Hukommelsen kan kun sidde på én måde . Ved placering af hukommelsen ind i åbningen være fast , men ikke stærk . Hvis armen ikke låser memory stick på plads , skal du vende memory stick rundt og prøv igen .
5 .
Slut computeren og starte den . Du ønsker ikke at lukke sagen endnu bare i tilfælde af at der er et problem , og du er nødt til at komme tilbage i. Den første sorte skærm viser tal , disse tal er mængden af hukommelse i computeren . Hvis du ikke fangede den ( det går ret hurtigt ), så lad computeren starte tilbage i Windows .
6 .
Kontroller hukommelse er blevet opgraderet korrekt . Klik på " Start " knappen , vælg " Kontrolpanel " vælge " System og vedligeholdelse " og vælg " Vis mængden af RAM og processor hastighed. " Under afsnittet " System "er underudgiftsområde "Memory ( RAM ) : " , som vil fortælle dig mængden af hukommelse, der er installeret på computeren . Hvis den korrekte mængde RAM er vist , skal du gå til trin 7 . Hvis det ikke er , at genberegne skal du sørge for din matematik er korrekt , lukke systemet ud og vrikke hukommelsen for at sikre, at det er i stikket korrekt . Så sørg for du har købt den rigtige hukommelse ved at kontrollere fabrikantens dokumentation . Hvis ingen af disse hjælpe , er der en chance for du har dårlig hukommelse og behovet for at returnere den .
7 .
Sæt dækslet tilbage på sagen . Med de fleste tilfælde vil du ikke nødt til at lukke computeren ned for at gøre dette , men hvis det skal vendes på siden eller har involveret skruer , lukke den ud først .


Previous:hvad er APC magt? Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change