hvordan man opsætter Windows til faxning

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-11-16

Opsætning af Windows-operativsystemet til at sende og modtage faxer kræver enten et modem eller en server . Fax med et modem kræver enten en indbygget eller en ekstern fax modem og en telefonlinie . fax med en server kræver en forbindelse til en fax server på en tilsluttet netværket

med et modem


1 .
Kontroller , at computeren er tilsluttet en analog telefonlinje .
2 .
Undersøg, om din computer er ved hjælp af en indbygget modem eller et eksternt modem . At opdage en indbygget fax -modem , skal du klikke på " Start " knappen i nederste venstre hjørne af skærmen , klik på " Control Panel " og " Printere og faxenheder "-ikonet . For eksterne modemer , skal du følge producentens anvisninger , og kontrollere, at modemet er tændt .
3 .
Klik på " Fax " i nederste venstre rude . Fax synspunkt synes .
4 .
Klik på "Start ", " Alle programmer "og " Windows Fax og scanning . " For første gang forbindelser , vælg " Ny Fax " på værktøjslinjen. Følg vejledningen i guiden Faxopsætning , der vises . At skifte fra en server eller modem , klik på " Funktioner "," Fax Konti " og " Tilføj ". Følg resten af instruktionerne i guiden Faxopsætning .

Brug en server


1 .
Kontroller , at computeren er tilsluttet netværket .

2 .
Klik på "Start ", " Alle programmer "og " Windows Fax og scanning . "
3 .
Vælg " Fax " i bunden af venstre rude . Fax synspunkt synes .
4 .
Klik på " Fax Konti " på "Funktioner " valgmulighed i toppen af skærmen, derefter " Tilføj . " Den Faxopsætning Guiden vises . Klik på mærket muligheden "Opret forbindelse til en fax server på mit netværk . " Følg vejledningen på skærmen.


Previous:hvordan man formatere en tom dvd - r Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change