digital foto kopimaskine teknikker

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-12-04

Mange år siden, hvis du ønsker høj kvalitet kopier , ville du har haft at gå til en kopi butik . Heldigvis har digitale kopimaskiner gjort det nemt at lave høj opløsning kopier i dit hjem eller på kontoret . Digital kopi -maskiner er praktiske , fordi de er små nok til at passe på de fleste skriveborde , og der er mange modeller , der kan producere en kvalitet kopi lige så god som hvad du ville få , hvis du skulle få det gjort professionelt

Du skal bruge: .
Grafikkort med understøttelse af mere end ¨¦n skærm .

Brug High-Quality Original

Start med en høj kvalitet originalen er afgørende for at have dine kopier viser sig godt. For eksempel , hvis du kopierer et fotografi vil du sikkert gerne have det professionelt trykt først. Når du kopierer trykt materiale , kopi med en frisk trykte udgave , når det er muligt, og undgå at lave kopier af kopier .

Start med ren overflade

Hvis du har noget på glasset af din kopimaskine , der er en god chance for det vil vise op på kopien . Spray glasset med et godt glas renere og tørre det ned med en ren klud , før du starter . Du kan også bruge dåse luft til for at du får alle de støv af overfladen . Hvis du kopierer noget, der er gennemsigtig , vil du også nødt til at rense låget på kopimaskinen . Normalt børstes af med en klud eller ved hjælp af dåse luft er tilstrækkelig.

Hold Original Lejligheder

rynker og forstyrrelse kan opstå i en kopi , hvis originalen ikke er fladt på kopimaskinen sengen . Derudover kan du spildtoner fordi kopimaskinen vil afhente ekstra skygger på kopier, der ikke er helt flad . Hvis du kopierer et enkelt ark papir , vil det være nemt at holde det fladt , men hvis du kopierer fra en bog eller noget tykkere , bliver du nødt til at trykke hårdt ned på objektet , og hold den fast på plads , mens kopimaskinen gør sit job.


Previous:ATX vs ATX Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change