hvordan du ændrer harddisken i en Toshiba M300

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-12-12

Hvis du har ejet dit Toshiba M300 til længere end et par måneder , chancerne er du har oparbejdet en stor del af data på den bærbare computer . Uanset om det er tekst , MP3 , programfiler eller noget andet , er så meget af vores arbejde og personlige oplysninger opbevares på enheder som disse . Det er derfor, det er bydende nødvendigt at have en høj kvalitet , funktionelle harddisk til at gemme disse oplysninger. Så hvis du har brug for at ændre harddisk i din Toshiba M300 , den gode nyhed er, at du kan gøre det på egen hånd i løbet af få minutter .

Du skal bruge :
Phillips skruetrækker


1
Sluk for computeren og lukke LCD -skærmen . . Fjern AC -kablet fra den side af enheden , og drej den bærbare computer med forsiden nedad på et bord .
2 .
Fjern firkantet batteri fra bunden af enheden ved at tage fat det ved udgangen og forsigtigt trække den ud af rummet .
3 .
Find harddisken rum i bunden af computeren . Det er den største rum på undersiden af computeren og er tydeligt markeret .
4 .
Brug din stjerneskruetrækker til at fjerne de fem skruer, som holder dækslet på plads . Løft harddisken 's dækslet og sæt det til side . Harddisken vil nu blive udsat inde i rummet .
5 .
fat i rektangulære harddisken ved udgangen , og skub det forsigtigt til venstre . Dette vil frigøre det fra computeren . Nu glider det ud af rummet .
6 .
Fjern de to skruer på hver side af metalkabinet , at encases harddisken . Fjern bolig og placer den på den nye harddisk (fås hos din Toshiba forhandler eller online ) , og stram skruerne . Placer den nye harddisk i rummet, og erstatte den dækslet og skruer . Udskift batteriet , og du er færdig .


Previous:hvordan man kan ændre skærmindstillingerne til super vga Win98 Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change