hvordan du installerer en cd -brænder i en Dell Inspiron 9400

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-12-23

Mens Inspiron 9. 400 bærbare computer leveres med et optisk drev , afhængigt af den konfiguration, du har valgt , kan det ikke være en cd -brænder . Hvis du har købt en cd -brænder for denne bærbar fra Dell , kan du installere det selv på bare et par minutter . Processen er simpel nok, at selv en computer novice kan gøre det nemt

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker
. Cd-brænder .


1 .
Sluk din Inspiron 9400 computer , skal du afmontere alle kabler fra computeren , og tag batteriet for at forhindre elektrisk stød eller beskadigelse af computeren .
2 .
Vend computeren på hovedet og fjern skruen i nærheden af computeren 's subwooferen , som har en lille lås symbol ved siden af .
3 .

Brug din skruetrækker , skubbe på hak i det rum , hvor du har fjernet skruen for at flytte den nuværende optiske drev ud af computeren . Træk drevet helt ud og skub i din nye CD brænder , indtil det flugter med tilfælde af din bærbare computer.
4 .
Sæt skruen du fjernede , skal du sætte computeren igen, indsæt batteriet og tænde for den . Din nye cd-brænder , bør være klar til brug .


Previous:hvordan man kan udskrive fotos gemt på din computer til en EasyShare dock serie 3 Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change