hvordan man bruger Intel Pentium dual core -5200 processor

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-12-29

Intel Pentium Dual Core -5200 processor er en enhed med to CPU'er arbejder side om side . Dette er i strid med single- core processorer , som kun har en CPU ( eller " kerne " ) arbejder på et sæt hastighed . Hvis du virkelig ønsker at drage fordel af den ekstra hastighed , at din dual core processor giver din computer , kan du deltage i en af de få specifikke aktiviteter . Disse aktiviteter kræver mere processorkraft fra din maskine og arbejde godt på dual core -maskiner
1 . .
Spil computer videospil . Computer videospil kræve en masse regnekraft til at køre problemfrit, og den ekstra power fra din Intel Pentium Dual Core processor vil give dine spil til at køre hurtigere , end de nogensinde har før .
2 .

Brug et program som Adobe Photoshop til at gøre omfattende redigering til dine digitale fotografier . Fotoredigering software tendens til at bruge en masse af dine tilgængelige systemressourcer , hvilket kan medføre, at din maskine til at bremse ned drastisk , hvis du kun bruger en enkelt kerne processor . Intel Pentium Dual Core processor , dog vil være i stand til at håndtere eventuelle krav som kræves af den fotoredigeringsprogram .
3 .
Rediger digital video . Programmer som Adobe Photoshop , der bruges til at redigere digitale videoer kræver en masse regnekraft på grund af hvor svært en proces det er at gøre video . Ved at bruge en dual-core processor såsom Intel Pentium , dog vil du være i stand til ikke bare gøre video hurtigere end du kan på en single-core -enhed , men også du vil være i stand til at gøre mere video på en gang . Dette kan i høj grad forbedre din samlede produktivitet.
4 .
Brug din computer til at multi-opgave . En af fordelene ved en Dual Core processor er, at det kan udføre flere særskilte beregninger og operationer på én gang i forhold til sin single- core modstykker . Derfor vil du have mulighed for at have en masse vinduer åbne på skærmen på én gang uden at opleve nogen form for mærkbar langsommere på din computer .


Previous:hvordan man får en kanon ip 1600 til ignorere blækniveau Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change