hvordan man bruger en anden webcam i stedet for computer webcam

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-12-08

Mange computere , især bærbare computere, er udstyret med indbygget webcam . Men , indbygget webcam mangler nogle af de funktioner, der findes i eftermarkedet modeller . Den mest åbenlyse begrænsning af indbyggede cams er deres faste stilling . De kan kun se i den retning computeren står overfor, og det er nemmere at rotere og flytte en lille webcam i modsætning til hele din computer . Eftermarkedet knastskiver tilbyder også højere opløsning end de fleste indbyggede modeller . Uanset hvad din grund til at ønske at bruge en ekstern cam , er sådanne kameraer nemme at installere og bruge , selv sammen med en indbygget webcam .

Du skal bruge :
stjerneskruetrækker
. Hukommelsesmodul .


1 .
Vedhæft dit webcam til din computer . De fleste webkameraer vedhæfte via en USB- forbindelse , men andre forbindelser, som f. eks Firewire er undertiden bruges . Hvis du er usikker , skal du kontakte din dokumentation , selv om stik for hver type er unikke og ofte indlysende ved visuel observation .
2 .
Indsæt installations disk , der fulgte med dit webcam . En prompt vises på skærmen guide dig gennem installationen af drivere og software .
3 .
Start software, som du ønsker at bruge dit webcam . Dette kan være instant messaging -software , et website , møde software eller anden software program med videokonference funktioner .
4 .
Åbn præferencer for den software , du bruger , og find den sektion til video præferencer . Denne proces vil variere en smule på programmerne , så hvis du har problemer med at finde det , konsultere hjælp dokumentationen til din software .
5 .
Vælg dit kamera som den foretrukne enhed til din software program . Igen , det varierer lidt mellem programmerne , men du skal finde inden for video præferencer en dropdown liste eller valg , hvor du kan vælge mellem installerede videoenheder .


Previous:hvordan du installerer et hukommelsesmodul opgradering i en dell inspiron 600m Next:hvad er meningen med inputenheder ?



 

Kommentarer

Code:
change