hvordan man kan arbejde en fax maskine, så den kan modtage indkommende faxer

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-12-03

Generelt , når en fax maskine er sat op til at sende ud faxer , det er også designet til at modtage faxer . Men der er et par retningslinjer du skal følge for at sikre en fax sendt til du rent faktisk finder vej til din fax maskine og udskriver derefter. Disse skridt er ikke svært , og mere end sandsynligt , hvis du sender faxer ud , kan du udføre de opgaver, der allerede

Du skal bruge: .
Faxmaskine
. Papir .
Telefonlinje .
Telefonkabel .


1 .
Sæt telefonlinje kablet i telefonlinje porten på bagsiden af faxmaskinen . Tilslut den anden ende af linjen ind i telefonstikket på væggen . Selvom du kan bruge din telefonlinje du højst sandsynligt vil have en særskilt faxnummer .
2 .
Læg papir i papirbakken på den faxmaskine . Uden frisk papir, du kan ikke udskrive en fax .
3 .
Lad telefonen på den faxmaskine på krogen . Hvis du tager telefonen slukket du ikke kan modtage en fax , fordi den indgående fax modtager en optagettone og vender tilbage til afsenderen .
4 .
ændre de printer patron , når det er lavt . Du kan ændre de printerpatron ligesom du ville gøre på et virkeligt printer . Åbn patronen kompartment , skubbe den gamle patron og skub i den nye . Faxmaskinen kan udskrive et par test sider for at sikre, at det virker .


Previous:hvordan man omformatere en inspiron 5100 harddisk Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change