hvordan man kan lave et dødt batteri til bærbar computer

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-12-16

Bærbare computere er værdsat for deres portabilitet og anvendelighed på farten , men et svigtende batteri kan hurtigt fratage enheden fra enhver form for overførsel eller udvidet nytte . Desværre , ligesom alle genopladelige batterier , vil din bærbare computers batteri mister sin evne til at holde en opladning over tid og gentagen brug . Til sidst et batteri , der kunne engang vare i 5-6 timer kun være i stand til at holde et gebyr på 20 minutter eller deromkring . Der er et par muligheder for at presse mere liv ud af dine batterier , men i sidste ende din bedste mulighed kan simpelthen være at erstatte dem .

Du skal bruge:
Skruetrækker
. Lithium-ion- batterier .
Loddekolbe .
Beskyttelsesbriller .

Ændr din eksisterende Batteri


1 .
Fjern batteriet fra bagsiden af din bærbare computer .
2 .
Åbn batteriet ved forsigtigt at skrue skruer findes på huset .
3 .
Find den lille lithium-ion batteri celler indeni. De bør være nogenlunde den samme størrelse som en "dobbelt-A batteri . Disse er de celler , der giver strøm til computeren . Over tid bliver de kemikalier i disse batterier mindre effektive til at gennemføre elektricitet som følge af gentagne modtage og udleder en elektrisk strøm . Fjern forsigtigt disse batterier , der noterer sig med spænding .
4 .
Find et passende leverandør til udskiftning lithium-ion celler . Du kan vælge celler i en højere milliampere rating for øget batterilevetid , men husk, at batterierne skal være af samme størrelse og spænding .
5 .
Fjern de gamle celler fra batteriet , og placere de nye celler i samme kabinet . Sørg for, at batteriet polaritet er den samme som de gamle celler .
6 .
Lod de nye celler til bindevæv ledninger af batteriet . Vær forsigtig , når lodning disse celler , da det er muligt at batterierne eksplodere når det udsættes for høj varme , eller når deres beklædning er bristet . Når cellerne ordentligt er loddet , kan du lukke op kabinet af batteriet . Hvis denne procedure udføres korrekt , skal batteriet nu fungere som ny . Konsultere " bærbar Batteri Hack " video i de ressourcer, sektion for mere information.

gode råd og advarsler


  • Bær altid sikkerhedsbriller , når du bruger en loddekolbe .


  • Previous:hvordan man kan udføre fejlfinding på en BioShock Radeon 9600 grafikkort Next:hvad er meningen med inputenheder ?     

    Kommentarer

    Code:
    change