hvordan man kan udfylde en bror blækpatron

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-12-05

Ændring af en blækpatron er en effektiv måde at hjælpe med affaldsreduktion . Det hjælper også miljøet på samme tid . Selv om det er en meget omkostningseffektiv måde at holde printomkostninger i ave , kan det blive rodet , medmindre du tage de nødvendige forholdsregler ved at fuldføre opgaven i et område , der er beskyttet . Bær handsker også ! Hvis du er på et stramt budget , er dette absolut den rigtige vej at gå

Du skal bruge: .
Brother blækpatron
Blæk sprøjte .
Handsker .


1 .
Placer en absorberende materiale , såsom en avis eller en gammel skjorte , på din arbejdsplads for at undgå at spilde overskydende blæk .
2 .
Tag nålen ud efter at have udfyldt det med blæk , og indsætte det i kegleformede blæk adapter .
3 .
Find afgangen port på patronen , hvilket er hvor blækket kommer ud af . Find den ventilationshullet . sørg dette vender ned på dit arbejde overflade
4
Sæt sprøjten ind i exit havnen og begynde at injicere blæk fra sprøjten . Fortsætte med at gøre dette indtil blækket ikke længere indeholder bobler i ventilationshul .
5 .
Tænd din Brother patron over med ventilationshullet opad og afgangen havnen vender ned mod håndklæde .
6 .
Refill sprøjten hvis det er nødvendigt , og vedhæfte nålen . Injicere blæk ind i ventilationshullet . Fortsætte, indtil der ikke længere nogen bobler på exit hul .
7 .
Lad patronen til at sidde i 10 minutter . Efter 10 minutter , gentag trin 6 .

gode råd og advarsler


 • Brug handsker for at sikre dine hænder forbliver rene i løbet af processen . Hold blæk i en lukket beholder , når den ikke er i brug for at forhindre lækager og spild .
 • blæk kan plette huden , tøj eller møbler . Må ikke indtages blæk . Holde det uden for rækkevidde af børn og husdyr .


 • Previous:hvordan man kan læse Packard Bell tekstbehandlingsfiler Next:hvad er meningen med inputenheder ?   

  Kommentarer

  Code:
  change