Duo-processor vs quad -processor

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-01-23

Intels Core 2 Duo og Core 2 Quad har været på markedet i flere år , og har bevaret deres popularitet . I mange applikationer , viser den mere ekspansive quad meget lidt hastighed fordel

Historie

Den Intel Core 2 Duo debuterede i 2006, mens Core 2 Quad ankom i 2007 . Hver processor har været betragtet som den bedste i sin klasse siden dets udgivelse .

Arkitektur

Mens Core 2 Duo og Core 2 Quad processorer er forskellige i antal kerner , de i øvrigt er meget ens . Begge er baseret på den samme Intel Core arkitektur .

Produktivitet Programmer

Core 2 Quad processorer er kun lidt hurtigere end Core 2 Duo -processorer i typiske programmer som Word og Internet Explorer . Core 2 Quad har en lille hastighed fordel , men det er så lille, at det normalt kan ikke blive bemærket af den gennemsnitlige bruger .

Games

Core 2 Quad kan udføre hurtigere end en Core 2 Duo i spil , men ikke alle spil er programmeret til at drage fordel af de ekstra kerner . Forestillingen Fordelen afhænger af spillet , der afspilles.

Video og 3- D redigering

Der er en stor præstation fordel til fordel for Core 2 Quad i 3- D rendering og video redigeringssoftware . Core 2 Quad kan være op til 50 % hurtigere end en Core 2 Duo -processor .

Værdi

Begge Core 2 Duo og Core 2 Quad processorer blev erstattet af den nye Core i3 , i5 og i7 processorer udgivet af Intel i 2009 og 2010 . Core 2 Duo processorer kan stadig være en god værdi , men de fleste mennesker overvejer en Core 2 Quad vil være bedre tjent med en Core i5 processor .


Previous:hvordan du installerer Dell Inspiron 5150 hukommelse Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change