Hvordan ændrer jeg en fan i en iMac G4 ?

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-01-31

Apple iMac er en godt designet , alt- i- en computer, der pakker en masse af komponenter til en lille plads . Da disse komponenter genererer varme , er en fan til formål at forhindre termiske oprustning , som kunne ødelægge elektronikken . Hvis blæseren går i stykker , skal den udskiftes , før iMac kan fortsat anvendes . Du kan installere en udskiftning fan , som findes på en iMac levering butik , ved hjælp af et par fælles husstand værktøjer og uden at skulle gøre noget ledninger . At gøre jobbet selv vil ikke kun spare penge , men endnu vigtigere at undgå det tidsspilde i at have en Apple shop gøre reparationer .

Du skal bruge:
Blød klud
. Torx skruetrækker .
Fire sugekopper .
Phillips guldsmedens skruetrækker .


1 .
Put en blød klud ned på et bord . Afbryd iMac netledningen . Læg iMac ansigtet nedad på en blød klud . Fjern skruen fra bunden grillen med Phillips guldsmedens skruetrækker . Tag grillen ud . Træk plastik faner for at løslade de to hukommelse chips . Fjern hukommelseschips .
2 .
Læg iMac ned med forsiden opad med det øverste tættest på dig . Vedhæft en sugekop til hvert hjørne af skærmen . Træk op på sugekopper for at løsne plasticet , der er på skærmen. Fjern plastik dækker .
3 .
Brug Torx skruetrækker til at fjerne de synlige skruer fra siderne og fra toppen af iMac . Forsigtigt løfte op på bunden kabinettet fra kanten længst væk fra dig . Frigør iSight -kamera kabel fastgjort til den øverste kant af kabinettet ved hjælp af fingrene . Fjern kabinettet .
4 .
Brug Torx skruetrækker til at fjerne alle de skruer flankerende skærmen fra siderne , fra toppen og en i bunden . Løft forsigtigt op på skærmen fra siderne .
5 .
Brug dine fingre til at fjerne de tre stik på bundkortet , der kommer fra skærmen. Fjern skærmen .
6 .
Brug Phillips guldsmedens skruetrækker til at fjerne skruerne fra omkring ventilatoren , der er nederst til venstre inde i iMac . Brug dine fingre til at frigive strømkablet går fra bundkortet til ventilatoren . Løft blæseren ud af iMac . Kassér fan .
7 .
Sæt netledningen fra udskiftning fan i bundkortet forbindelsen , som nu er ledig . Placer udskiftning fan på plads i iMac . Fastgør skruerne for at sikre udskiftningen ventilator i iMac .
8 .
Fastgør tre stik fra skærmen til bundkortet . Sæt skærmen . Sæt og saml den nederste kabinet og iSight -kablet . Saml skærmen og plast dækker . Sæt memory chips tilbage i iMac og lukke grillen .
9 .
Vend iMac back rigtige side op og sæt ledningen . Tænd og bruge iMac med sin nye blæser .

gode råd og advarsler


 • Bær en anti-statisk rem til at holde statisk elektricitet i skak .
 • Åbning af iMac brud på Apples garanti .


 • Previous:hvordan du udskifter en inspiron baggrundsbelysning Next:hvad er meningen med inputenheder ?   

  Kommentarer

  Code:
  change