Hvordan erstatter jeg en styrtede harddisk ?

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-01-21

Det er blevet sagt , at harddiske kommer i to kategorier : dem, der har slået fejl, og dem, der ved at . Fyrre-fire procent af alle harddisk fejl skyldes en form for hardware-fejl, ifølge Disk Data Recovery . Kommer i en tæt andenplads er bruger fejl ( 32 procent ) . Smerten og hjertesorg for at miste data på en harddisk , der er styrtede ned kan være ødelæggende . Hvis alt andet fejler , vil du simpelthen nødt til at købe og installere en anden harddisk og forvise data til æteren . Dog kan der være håb. Udskiftning af controlleren bestyrelsen normalt løser problemet

Du skal bruge: .
Ekstra harddisk ( brugt)
Phillips eller stjerne skruetrækker .
ESD Bootstrap eller mat .


1 .
Power computeren ned . Sørg for, at du er iført en slags ESD stykke , såsom bootstraps eller armbånd . Rør ved metallet tale om strømforsyningen til at løslade alle ESD ( statisk elektricitet ) for at undgå at skade nogen stykker hardware . Tag alle af ledningen fra væggen .
2 .
Åbn computeren tårnet . Dette vil være forskellige afhængigt af , hvilken type du har . Du skal muligvis bruge stjerneskruetrækker og skub et panel fra begge sider .
3 .
Skru harddisken , og skub det ud fra harddisken bugten .
4 .
Tag de fire pin perifere strømstik og fladkabel fra harddisken .
5 .
Brug Phillips eller stjerne skruetrækker til at fjerne controlleren bestyrelsen fra den gamle harddisk og erstat den med den fra de anvendte harddisken . Geninstaller harddisken , og teste enheden .

gode råd og advarsler


 • Lyt til tegn på, at harddisken kan gå dårligt som høje lyde og en masse dårlige sektorer . Defragmentere harddisken mindst en gang om ugen .
 • Tilbage op med jævne mellemrum . Eksterne harddiske er gode til dette . De behøver ikke at køre så meget som et internt drev og er overkommelige , kompakt og nem at installere . Et andet alternativ er online storage og backup -tjenester , herunder Carbonite , Mozy og IDrive . Endelig kan du bruge dvd'er eller flash -drev . Foretage flere sikkerhedskopier , eller bruge to af de metoder , der er skitseret hvis det er muligt .
 • Når man ser for en anden brugt harddisk for at købe , skal du sørge for mærke og model er nøjagtig den samme som den gamle harddisk . Ellers controlleren Bestyrelsen kan ikke arbejde .
 • Hvis dette ikke virker , så en disk data recovery service kan være din eneste mulighed . Denne tjeneste forsøg på at redde data fra utilgængelige , mislykket eller ødelagt harddiske . Ulempen er, at de har tendens til at være et dyrt selskab.


 • Previous:Hvordan kopierer jeg en musik -cd med en mac ? Next:hvad er meningen med inputenheder ?   

  Kommentarer

  Code:
  change