Hvordan får jeg fri hukommelse til min computer ?

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-01-25

Det vil måske overraske dig, hvor nemt det kan være at finde gratis random access memory ( RAM ) . Men , som regel den ældre RAM , jo sværere bliver det at finde . Der er nogle undtagelser fra denne regel , men som regel folk ikke har en tendens til at holde på ældre og langsommere RAM -moduler . Der er et par steder, du kan se at prøve at finde nogle moduler gratis , men som de siger , er der ikke sådan noget som " gratis " RAM

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker
. Hukommelsesmodul .


1 .
Spørg venner og familie . De kan have en ældre computer sidder omkring , at de ikke længere . Du kan fjerne RAM- moduler og derefter identificere hvad størrelse og hastighed , de er . En model eller et produkt nummer findes på modulet er nyttigt , når man ser på internettet .
to .
Spørg de lokale skoler eller kontorer om hvilken som helst computer udstyr opgraderinger de kan have eller havde for nylig . Mange computere ender i containeren alligevel, så du har en god chance for at score mere end RAM ved latrintømning disse smid-væk- systemer .
3 .
Tjek Craigslist . org gratis afsnit for dit område . Ofte vil folk sende ældre edb-systemer eller selv computer dele, som kan afhentes gratis .


Previous:hvordan du installerer hukommelse i en ibm T60 Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change