hvordan du udskifter processoren på en gateway solo 2500

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-01-22

Gateway Solo 2500 serien laptop kommer fra fabrikken med enten en Celeron eller Pentium II central processing unit . Afhængigt af de specifikationer, du vælger, kan bestanden processor varierer i hastighed fra 233 til 400 megahertz . Uanset den oprindelige konfiguration vil du sandsynligvis opleve, at i sidste ende din processor skal opgraderes , hvis du ønsker at holde op med tempoet i teknologien . En processor udskiftning job er en kompleks virksomhed , men det kan gøres på egen hånd uden hjælp fra en tekniker .

Du skal bruge:
flad skruetrækker
. Stjerneskruetrækker .
Laptop CPU .


1 .
Afmonter alle kabler er knyttet til din Gateway Solo 2500 bærbare computer og derefter slukke for operativsystemet. Luk Gateway display låg og derefter vende hele bærbare computer over .
2 .
Tryk batteriet frigivelse bar og skub det til venstre . Træk batteriet ud af Solo 2500 's tilfælde. Flip 2500 har over og åbne skærmen låget .
3 .
Find låsning glideskinner i nederste venstre ende af 2500 's tastatur . Skub barer over at låse den bærbare computer. Søjlerne kan være svært at flytte med fingrene , så du kan bruge kanten af en flad skruetrækker .
4 .
Grib den øverste kant af tastaturet og løfte det opad . Indstil tastaturet nedad på de 2500 's håndledsstøtten. Brug en Phillips-skruetrækker til at fjerne de skruer , der holder metal chassis på plads , så trække ud chassis .
5 .
Fjern håndledsstøtten 's skruer og træk håndledsstøtten ud Solo 2500 . Fjern skruerne på køleplade og blæser til de 2500 processor . Tage kablet forbinder blæser til bundkortet .
6 .
Træk klippet holde køleplade og blæser til de 2500 processor . Løft samling opad og derefter fjerne det fra processoren .
7 .
Find den plastik låse baren på siden af 2500 processor . Løft bar opad . Grab siderne af processoren og løfte det opad for at frigøre det fra de 2500 bundkort .
8 .
holdning udskiftning processor på Solo 2500 's bundkort. Skub ned låsning bar, og derefter samle køleplade og blæser .
9 .
Saml metal chassis , håndledsstøtte , tastatur og batteri . Tænd for Gateway Solo 2500 laptop .

gode råd og advarsler


 • Laptop processorer er tilgængelige via online salgssteder , der giver computerhardware .
 • Gateway Solo 2500 har en MMC -1 -processor -stik . Når du køber en ny processor , skal du sikre, at det sluttes til en MMC -1 sokkel eller det vil ikke passe i din bærbare computer.
 • Undgå at røre ved den nederste ende af forarbejdningsvirksomhedens kølelegeme . Hvis kølelegemet kommer i kontakt med din hud kan blive beskadiget af olierne i hånden og ikke længere vil korrekt afkøling af processoren .


 • Previous:Forskellen mellem quad core & dual core Next:hvad er meningen med inputenheder ?   

  Kommentarer

  Code:
  change