hvordan man kan fjerne og reparere harddisken i en Toshiba A25 satellit

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-01-17

Harddisken i dit Toshiba A25 Satellite bærbare computer er en af dets vigtigste bestanddele . Det er den enhed , der gemmer alle computerens data , og hvis det bliver beskadiget eller pauser , kan du miste filer og oplysninger . Men du kan fjerne dine beskadiget eller døende harddisk fra din bærbare computer til at ordne det og gendanne oplysninger , og du behøver ikke en servicetekniker til at gøre det

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker
Udskiftning harddisk ( hvis nødvendigt ) .


1 .
Sluk din Toshiba A25 Satellit og foretage visse enhver tilslutningskabler er trukket ud fra de eksterne porte . Fjern batteriet ved at skubbe det fra dets rum i bunden af computeren .
2 .
Løft tynde plastic ramme øverst på tastaturet ud ved forsigtigt nysgerrige det op med spidsen af din skruetrækker . Fjern de to skruer øverst på tastaturet sikre den til computeren.
3 .
Anbring tastaturet nedad og tag to tykke bånd kabler fra bundkortet til bagsiden af computeren . Sæt spidsen af din skruetrækker i dvd-drevet , og skub forsigtigt drevet ud af sit rum . Træk nu drevet ud af computeren .
4 .
Vend computeren om og fjern alle skruer fra bunden af den bærbare computer . Nu tænder computeren højre side opad og fjern skruerne i metal kapslingen på plads .
5 .
Fjern kapslingen fra computeren ved at løfte det op på kanterne. De interne komponenter, herunder alle drev , vil nu blive udsat for. Find den harddisk , som er indkapslet i metalhus i nederste venstre af computeren .
6 .
Fjern de tre skruer, der holder harddisken til computeren og fjerne harddisken fra dens rum . At arbejde på en beskadiget harddisk , vil du nu nødt til at få adgang til interne komponenter .
7 .
Fjern skruerne fra den side af metal harddisken boliger og skub harddisken ud . Udskift eventuelle beskadigede indvendige dele med nye eller køb en ny harddisk (fås hos din Toshiba forhandler eller online ) , hvis den gamle ikke kan repareres .
8 .
Fastgør boliger på bødet eller nye harddisk . Placer drev i computeren, og samle dine Toshiba i omvendt rækkefølge, du afmonteret det .


Previous:kan laserprinter patroner være overfyldt ? Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change