hvordan man kan udpege kilde drev til at kopiere en cd

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-01-02

Når du kopierer en CD med computerens cd -eller dvd- brænder , er du nødt til at fortælle det program, du bruger , hvad din kilde drev er . Som navnet antyder , er dette det drev, programmet vil kopiere oplysninger fra til brug under kopiering og brændingen . Du er typisk bedt om at angive en kilde drevet under installationen af dit projekt , på hvilket tidspunkt cd kan så kopieres held
1 .
Åbn din cd- brænder software , som du normalt ville ved oprettelsen af et projekt til at brænde .
2 .
Vælg " Kopier CD " indstilling som modsætning til den " Brænd CD " valgmulighed . Dette vil fortælle programmet , at i stedet for at brænde filer fra din computers harddisk , du vil kopiere filer fra en disk og straks brænde dem tilbage til en anden disk .
3 .
Put den cd, du vil kopiere i en af de cd- drev på din computer . Dette behøver ikke at være din brænder-så længe denne kører er i stand til at læse cd'er , vil det arbejde for disse formål .
4 .
Vælg navnet på det drev du brugte i " Trin 4 " fra " Source " drop down menu . Dette vil udpege som drev som din " kilde drev ", som er navnet på det drev , der har de filer , der vil blive kopieret af programmet .


Previous:hvordan du fjerner lodret linie på computerens skrivebord skærm Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change