hvordan du fjerner harddisken fra en Dell Inspiron 1521

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-02-14

Harddisken på en computer indeholder alle de oplysninger, der er gemt i systemet , uden det, kan computeren ikke fungere . Harddisken kan gå dårligt , i hvilket tilfælde du bliver nødt til at erstatte det . Nogle bærbare computere har harddiske, der er internt monteret , hvilket betyder, at du bliver nødt til at adskille en stor del af den bærbare computer for at komme til det . Dell Inspiron 1521 , har dog en sidemonteret harddisk , der tager kun et par sekunder til at fjerne

Du skal bruge: .
Philips skruetrækker


1
.
Oprette en back-up udgave af alle de vigtige dokumenter og filer på computeren og lukke systemet ned .
2 .
Fjern alle enheder , der sender strøm til systemet . Disse enheder omfatter strømkablet, batteri og kabler af alle eksterne komponenter .
3 .
Vend computeren og find harddisken i venstre side af rammen der støder op til venstre højttaler .
4 .
Fjern statisk elektricitet fra din krop ved at røre en umalet objekt eller iført en antistatisk håndledsrem.
5 .

Uddrag de fire skruer , der fastgør harddisken til computeren , og træk den ud af bugten . Skruerne er placeret i et kvadrat mellem harddisk og hukommelsesmodulrummet ( den firkantede rum med ventilationsåbninger på det i midten af computeren ) .
6 .
Uddrag af de to skruer på siderne af harddisken ringen ( plastik del på enden af harddisken ) og adskille falsen fra den faktiske enheden .

gode råd og advarsler


  • Hvis du planlægger at bruge harddisken igen , skal du være på vagt over for statisk elektricitet , fordi det kan ødelægge enheden .


  • Previous:hvordan du fjerner en cd - rom -drev fra en HP Pavilion notesbog n5425 Next:hvad er meningen med inputenheder ?     

    Kommentarer

    Code:
    change