hvordan du opgraderer harddisken på en Dell Mini 9

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-02-04

Dell Inspiron 910-også kendt som Mini 9-er en billig bærbar computer udstyret med en solid state disk i stedet for en konventionel harddisk . Afhængigt af konfigurationen , som Mini 9 er købt , kan Solid State Disk tilbyde så lidt som 4 GB lagerplads-næppe nok til mere end et par programmer . Opgradere systemet drevet af Dell Mini 9 at tilføje ekstra lagerplads til din notebook

Du skal bruge: .
Stjerneskruetrækker
Mini PCI-E solid state harddisk .


1 .
Sluk computeren . Afbryd det fra strømforsyningen og fjerne batteriet . Vend den bærbare computer over , så undersiden vender opad , og læg den på en robust underlag . På bunden af den bærbare computer er en stor ventileret plastkappe . Denne dækning giver adgang til bruger- tilgængelig dele af computeren. Dækslet er sikret med to skruer i toppen , og to plasttapper nederst .
2 .
Fjern de to skruer fra plastikdækslet . Løft den øverste ende af dækslet , skub den fremad , indtil bunden fanerne er ud fra under selve computeren . Den eksisterende solid state -drev har en Intel -logoet , og er beliggende i den yderste venstre hjørne af opgraderingen rum ( hvis batteriet stikket vender væk fra dig ) . Den solid state drive er forbundet til de vigtigste logicboardet på computeren af terminalerne på den ene side og to skruer på den anden .
3 .
Fjern de to skruer fra fast form drev, så vip køre op lidt , og skub det ud af åbningen .
4 .
Installer udskiftning solid state drive ved at vende de trin , der er beskrevet i denne artikel . For at opnå maksimal sikkerhed , det originale drev i anti-statisk pose leveres med det nye drev butikken .

gode råd og advarsler


  • Det nye system drev til din Dell Mini 9 vil ikke komme præinstalleret med et operativsystem , og Mini 9 omfatter ikke en intern cd -eller dvd- drev . Før udskiftning af systemet drev , sørg for at du har et eksternt optisk drev et operativsystem disken klar til at blive installeret .


  • Previous:hvordan du brænder en dvd - rom på en Mac OSX Next:hvad er meningen med inputenheder ?     

    Kommentarer

    Code:
    change