hvordan du udskifter en Compaq Presario V6000 LCD- skærm

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-02-28

Compaq V6000 var en bærbar computer udgivet af HP /Compaq i 2006 . Sporting en AMD Sempron eller Turion X2 CPU , op til 2GB RAM og en 60GB til 120 GB harddisk, V6000 var en temmelig hurtig bærbar computer til sin tid . Selv forholdsvis forældede fra 2010 , er Internettet vrimler med rapporter og klager over tomme eller på anden måde forvrænget skærme . Dog bør du udskifte dit LCD kun , hvis din V6000 er ikke længere omfattet af garantien

Du skal bruge: .
Jordforbindelse håndledsrem
. Små skruetrækkere .
Udskiftning LCD .


1 .
Sæt på din jordforbindelse håndledsrem og sæt metal føre til en jordet overflade . Dette vil forhindre elektrostatisk udladning fra at ødelægge din bærbare interne komponenter .
2 .
Fjern alle kabler eller stik stadig er tilsluttet til computeren og fjerne batteriet . Med den bærbare 's låget nedad , fjern de to skruer i bunden af den bærbare computer sikre kontakten dækslet på plads . Åbn låget , så skærmen er åben så vidt muligt ( lidt bredere end en 90 graders vinkel til den bærbare computer 's chassis ) . Løft bagkanten af kontakten dækning og sving det tilbage mod dig , hviler det på tastaturet .
3 .
Vip laptop tilbage over og fjern de tre skruer på undersiden af chassis , der holder tastaturet på plads . Flip den bærbare computer igen og åbne låget så meget som muligt. Løft bagkanten af tastaturet opad og skub forsigtigt den forreste kant mod skærmen, indtil den kommer fri .
4 .
i udsatte den nyligt interne af computeren , afbryde skærmkablet , af skærmmodulet mikrofon kabel og fjern de fire Phillips skruer holder skærmmodulet på plads . Og samtidig støtte den forsamling med den ene hånd , forsigtigt løfte det op og ud af chassiset .
5 .
Fjern de otte gummi skruen dækker fra skærmpladen . De er små , sorte gummi stykker , end der kan pried op med en negl . Fjern de otte Phillips skruer under skruen dækker .
6 .
forsigtigt lirke rundt i kanten af ringen med fingrene , indtil ringen løsner fra skærmen . Afbryd frekvensomformeren kablet fra skærmen og løft frekvensomformeren fra displayet forsamling . Fjern de fire Phillips skruer fra LCD -skærmen holder den til skærmen forsamlingen .
7 .
Udskift den gamle skærm med udskiftningen model . Følg disse instruktioner i omvendt rækkefølge for at saml den bærbare computer . Udskift batteriet , og strøm på den bærbare computer for at sikre, skærmen virker korrekt.

gode råd og advarsler


  • Overvej at tage din bærbare computer til en autoriseret HP /Compaq service center for at få det serviceret .


  • Previous:hvordan man kan udføre fejlfinding på en flimrende fladskærm Next:hvad er meningen med inputenheder ?     

    Kommentarer

    Code:
    change