hvordan du udskifter en Epson 2200 printhoved

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-02-19

Epson Stylus Photo 2200 Ink Jet Printer er i stand til at udskrive i høj farvefotografier og billeder , fordi den bruger syv printhoveder til at producere nøjagtige billeder , mens de fleste andre printere bruger en farveblækpatron og en sort . En død printhovedet , dog kan ændre billedkvaliteten , så du er nødt til at sørge for , at du altid har blæk på hånden . Udskiftning af printhovedet er en fem-minutters arbejde , som du hurtigt kan løfte dem ud og pop dem ind og få ret tilbage til udskrivning

Du skal bruge:
erstatning printhovedet .


1 .
Tænd printeren .
2 .
Åbn udbakken på forsiden af printeren , og løft topdækslet . Når du løfter topdækslet , vil udskrive hoveder automatisk flytte til et tilgængeligt sted .
3 .
Løft printhovedet luftfartsselskabet dække at eksponere printhoveder. Hver printhovedet har en farve etiket på det , så du ved, hvilken en er der .
4 .
Find printhovedet , du vil erstatte , og tryk på fanerne på den for at frigive det . Løft den ud af printhovedet luftfartsselskabet .
5 .
Ryst udskiftning printhovedet , mens det er i pakken til at løsne blæk og derefter pakke det . Fjerner ikke etiketter på det .
6 .
Sæt skrivehovedet i den ledige plads i holderen. Printhovedet vil falde på plads , hvis det gøres ordentligt .
7 .
Luk topdækslet .
8 .
Oplad skrivehovedet med at trykke på " Ink " knappen ( har et billede af en blæk dråber på det ) . Vent til " Ink "knappen og power knappen på printeren for at stoppe med at blinke , og printeren er klar til brug .


Previous:Hvordan får jeg min mikrofon til at arbejde på min HP 530j ? Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change