hvordan man bruger musen genveje

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-02-09

I computing , er en mus et pegeredskab , der er væsentligt i disse dage . Typisk en mus har to knapper og et hjul for at gøre din computer lettere . Men hvis du blive fortrolig med mus genveje , din computer eller net surfing kan være meget nemmere og hurtigere
Denne artikel giver dig nogle mus genveje , der kunne være nyttige for dig
1 .
at gå frem og tilbage mellem websider i Internet Browser , holde SKIFT nede nede og rulle musens hjul op eller ned .
2 .
at forøge eller formindske tekststørrelsen i Internet Browser , hold CTRL-tasten nede og rulle musens hjul op eller ned .
3 .

at vælge alle tekster inden artiklen eller feedback på en webside ,-Triple Klik på din venstre museknap . Det er svært at vælge hele kroppen af artiklen på en webside kopiere eller fremhæve hvis en artikel er længere end din skærm . Hos Dobbelt-Click , vil det markere et ord og på Triple-Click, vil det markere alle tekster i kroppen . CTRL + A er at " markere alle ", men det vil markere hele indholdet på en webside i stedet for selve artiklen .
4 .
at markere usammenhængende filer eller mapper , skal du holde CTRL nede nede og klikke på hvert element , du ønsker at vælge .
at vælge en sammenhængende gruppe af filer eller mapper , skal du klikke den første fil /mappe , skal du holde SKIFT nede , og klik på den sidste fil /mappe .
5 .
at kopiere en fil eller mappe , skal du holde CTRL nede tasten , og træk filen /mappe til destinationen området .
vil flytte en fil eller mappe , skal du holde SKIFT nede nede, og trække filen /mappen til destinationen området .
6 .
Hvis du vil oprette en genvej til en fil eller mappe , skal du holde CTRL og SKIFT nede samtidig , og trække filen /mappen til destinationen området .


Previous:hvordan du udskifter antennen på en bærbar Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change