hvordan man kan erstatte en håndledsstøtte på en HP

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-02-17

Håndledsstøtten på en HP bærbar computer er den plast del af computeren under tastaturet , hvor du hvile dine håndflader , mens du skriver . Dette håndledsstøtten kan afinstalleres og erstattes med en ny , hvilket er nyttigt , hvis håndledsstøtten eller touchpad bygget ind i det bliver beskadiget . Denne opgave kræver moderat afmontering af den bærbare computer

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker


1
Sluk for computeren , tag den og fjerne batteriet . fra maskinen . Vend det på hovedet og lagde den på en flad overflade .
2 .
Fjern de syv skruer i batterirummet , der holder dækpladen over kontakten er forbundet med maskinen . Vend computeren højre side opad , når disse skruer er fjernet, og åbne skærmen . Skub kontakten dækning (de plastik stykke over tastaturet ) mod bagsiden af computeren for at fjerne det .
3 .
Fjern de to skruer, der holder tastaturet til computerens kabinet, og skub derefter det opad . Fjern tastaturet fra den bærbare computer , idet man fjerner båndkablet , der forbinder den til computeren bundkortet .
4 .
Fjern de tre skruer, der holder håndledsstøtten fastgjort til computerens chassis. Når disse er fjernet , skal du skubbe håndledsstøtten op , løft det og fjern dens fladkabel fra bundkortet . Slut den nye håndledsstøtten 's båndkablet til bundkortet og skub håndledsstøtten ned på plads og skru den på plads .
5 .
Sæt tastaturet og kontakten dækning ved at vende de trin , du tog at fjerne dem . Når computeren er blevet samlet igen , udskifte batteriet i computeren , sætte den i og tænde den .


Previous:ulemperne af mobile computere Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change