hvordan man kan installere en anden harddisk i en Dell XPS M1730

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-02-04

Dell XPS M1730 er en stor-format højtydende bærbar pc med en 17- tommers widescreen skærm og lagerkapacitet at skåne , i modsætning til typiske bærbare computere , har XPS M1730 plads til to interne harddiske . Dette giver dig mulighed for at tilføje lagerkapacitet til XPS M1730 uden at skulle tilbage filer op og geninstallere operativsystemet. Tilføj en anden harddisk til XPS M1730 til at øge plads på computeren til flere programmer , film og musik

Du skal bruge: .
Stjerneskruetrækker
SATA bærbar harddisk .


1 .
Drej M1730 ud og tag strømkablet . Vend computeren , så undersiden vender dig, og finde dækning for harddiskplads . Dette rektangulære dækning er placeret ved siden af cirkulæret fan indtaget udluftning i bunden af den bærbare pc , og holdes på plads med to skruer .
2 .
Fjern de to skruer fra harddisken bugten dækker , og løft dækslet ud til at afsløre harddiskpladsen. Harddiskene er fastgjort til kroppen af den bærbare pc med et metal bur , som overfører varme . Svæve hånden over buret for at bekræfte, at det ikke er varmt nok til at brænde dig .
3 .
Fjern de fire skruer, metal bur til selve den bærbare.

4 .
Træk metal bur ud af kroppen på den bærbare pc , indtil de to data /kabler til harddiskene bliver synlige . Afmonter kablet fra den eksisterende harddisk, eller begge drev , hvis to er installeret ) . Fjern buret fra den bærbare pc . Hver installeret harddisk er fastgjort til buret med fire skruer .
5 .
Fjern de fire skruer fra harddisken i den del af buret mærket " 1 ". I standard konfigurationen , er denne del af buret , der anvendes til et lagerdrev , mens drev " 0 " er den vigtigste operativsystemet drev . Skub drev " 1 " ud af systemet . Hvis der kun et drev der er installeret i buret , springe dette trin .
6 .
Skub den nye harddisk i bås "1 " af metallet buret . Line det op , så hullerne på siderne af drevet linje med dem, på siderne af buret , så skru drevet til buret .
7 .
Sæt metal bur , skal du tilslutte kabler til harddiske og lukke harddiskbåsen ved at vende instruktionerne .


Previous:Forskellen mellem laser & inkjet t- shirt print Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change