hvordan man kan slette en brugt computer

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-02-01

Hvis du køber en ny computer , der sælger din gamle computer kan hjælpe dig genvinde nogle af de omkostninger , samtidig med at pc'en til en kvalificeret velgørenhed kan hjælpe med at sænke din skatteopgørelse . Men før du slippe af med den gamle computer , er det vigtigt at sørge for alle dine personlige data er fjernet. Der har været mange tilfælde , hvor hackere i stand til at gendanne personlige data , herunder cpr-numre , kreditkortnumre og passwords , fra computere , der ikke havde været tilstrækkeligt beskyttet

Du skal bruge: .
Gendan CD .
Operativsystem CD .
Disk udslette nytte .


1 .
Se efter gendannelsen cd , der fulgte med din computer . Hvis du køber en brugt computer , skal du sørge for at spørge ejeren , hvis en gendannelse cd og operativsystem CD er til rådighed . Hvis du sælger din computer eller give det væk , tager sig tid til at finde den genoprette cd , der oprindeligt blev leveret sammen med enheden .
2 .
Sæt genoprette cd i computerens cd -eller dvd drev og tænd for computeren . PC vil automatisk starte fra genoprette CD og begynde at genoprette processen . Under gendannelsen , vil harddisken blive formateret , og alle oplysninger vil blive slettet .
3 .
Indsæt operativsystemets cd , når du bliver bedt om . Dette vil installere operativsystemet og gendanner computeren til den tilstand, den var i , da det første forlod fabrikken .
4 .
Hent en disk aftørring hjælpeprogram , hvis du ikke har gendannelsen CD til rådighed . Der er en række af disse hjælpeprogrammer på markedet , og de arbejder ved at formatere harddisken og skrive i løbet af de gamle oplysninger .
5 .
Kør disken aftørring nytte og bruge den til at formatere hele harddisken . Vent på den besked , der angiver din harddisk er blevet formateret .


Previous:hvordan man kan konvertere en pc til DTV Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change