hvordan man kan udføre fejlfinding på en flimrende fladskærm

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-02-28

Når du bruger din computer , kan en flimrende skærm være irriterende og forstyrrende , især hvis du har arbejde, der skal være afsluttet , eller du er underholdende selv med en film eller et spil . En flimrende skærm , i nogle tilfælde kan en mindre problem , der kan fastgøres ved hjælp af grundlæggende fejlfinding
1 .
Sluk for skærmen og computeren, og fjern kablet, som forbinder de to . Tilslut kablet til computeren og skærmen , at ledningen forbindelsen er sikker og skruet i stram . Genstart computeren og tænde for skærmen for at se , om det flimrende er væk .
2 .
Brug et andet kabel til at tilslutte din skærm til din computer for at afgøre, om du har en dårlig kabel . Hvis du ikke har mere end én skærm tilslutningskabel, kan du købe en ny fra de fleste kontorartikler butikker . I 2010, er prisen omkring 10 dollar .
3 .
Tjek bagsiden af din skærm for at sikre strømforsyningen kablet er sikkert tilsluttet , samt kontrol for at sikre, at stikket sidder indsat i din stikkontakt . Undertiden strømforsyningen til skærmen kan blive løst eller frakoblet .
4 .
Genstart computeren , skal du klikke på knappen Start i Windows , derefter på " Run ". Type " Opgavestyring ", og tryk derefter på " Enter " på tastaturet . Når Opgavestyring åbner , udvider menuen fra " Microsoft " til " Windows " og klik på " Mobile PC. " Du vil se en opgave kaldet " TMM " ( forbigående multi-skærm manager ) klik på det og vælg " Disable ". Hvis du bemærker indstillingen er allerede slået , så prøv at gøre det muligt at se, om det løser problemet .

gode råd og advarsler


  • Hvis ingen af dine fejlfindingstrin løse problemet, kan du nødt til at tage din skærm til et værksted , fordi omformeren i skærmen kunne ikke korrekt . Omkostningerne for fastsættelse af denne kan være ca $ 50 ( fra 2010 ) .


  • Previous:oprettelse af et hjem web video -kamera Next:hvad er meningen med inputenheder ?     

    Kommentarer

    Code:
    change