hvordan man krog en HP CP til TV

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-02-29

Du har mulighed for at tilslutte din HP pc til tv'et og bruge det tv som en ekstern skærm . Du kan bruge TV som din primære skærm (dvs. kun overvåge , du bruger, er det sæt tv ) eller sekundær skærm (hvilket betyder , at du bruger en almindelig computerskærm ud til den indstillede tv). Den metode, du vil bruge til at gøre dette vil variere afhængig af hvilken type af HP PC og fjernsyn du ejer

Du skal bruge: .
VGA kabel
Composite Video kabel .
S-Video Cable .


1 .
Brug et standard VGA -kabel . Hvis dit fjernsyn har en blå indgang på det , der er identisk med den på din computer tilfældet, kan du tilslutte din HP pc til dit tv ved hjælp af en standard VGA- kabel . Disse kaldes også " monitor " kabler , da de typisk bruges til at forbinde din computer til en skærm . Du kan finde VGA -kabler til enhver elektronik forhandler , der har specialiseret i edb- tilbehør .
2 .
Brug et composite video -kabel . Hvis din HP pc 's tilfælde har en cirkulær gul indgang på det , kan du slutte den til tv'et ved hjælp af noget, der hedder en composite video -kabel . Denne gule videokabel er den samme type kabel , der kommer med mange forskellige typer enheder , som du krog til tv- apparater , såsom DVD -afspillere eller kabelkasser . Du kan finde composite video -kabler på noget elektronik forhandler , der har en " Home Theater " sektionen .
3 .
Brug et S-Video -kabel . Hvis din HP pc har en højere ende skærmkort installeret inde i det , vil det have en cirkulær sort indgang på det der kaldes en " S-Video input . Denne indgang bruges til at overføre digital video fra din computer til eksterne enheder-i dette tilfælde , et fjernsyn . S-Video kabler vil give en højere kvalitet billede på tv'et end composite video -kabler . Som med composite video -kabler , kan du finde S-Video kabler til enhver elektronik forhandler , der har en " Home Theater " sektionen .


Previous:hvordan man kan genoprette computerens ydeevne Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change