oprettelse af et hjem web video -kamera

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-02-27

Opsætning af en web- video -kamera , eller " webcam, " derhjemme er en fantastisk måde at holde kontakten med familie , venner og kolleger . Webcams giver brugeren mulighed for at overføre hans image over internettet i løbet af internettet chats eller videokonferencer . Fordi de fleste webkameraer let er forbundet til en computers Universal Serial Bus ( USB ) port , oprettelse af et webcam i hjemmet er en forholdsvis enkel opgave . Før starten er det vigtigt at have al den software der er forbundet med den valgte webcam . Når et webcam er købt , det typisk leveres med en software -installations-cd'en .

Du skal bruge:
Software installations-cd'en
. Webcam.
Messaging-program .


1 .
Isæt software installations-cd'en i cd- drevet på computeren . Følg trinnene for at installationsguiden for at installere softwaren .
2 .
Sæt webcam USB kabel til en USB -port på computeren . Sørg for at bruge en port , der er placeret i nærheden af skærmen , så webcam kan sidde på eller ved siden af skærmen for nem brug . Giv computeren et par sekunder at initialisere webcam . ( ref 1 )
3 .
Få en preview billede fra webcam hjælp af webcam -software. Når webcam er tilsluttet , vil softwaren automatisk starte . Hvis webcam programmet ikke starter , skal du åbne det manuelt ved at finde den i " Alle programmer " under " Start " knappen .
4 .
Åbn den ønskede messaging -program , der giver videokonferencer og log ind Eksempler på programmer omfatter Skype ™ , Yahoo! ® Messenger , Windows Live ™ Messenger og Google ™ tale-og videochat . En konto hos nogen af disse messaging programmer kan oprettes gratis .
5 .
Find programmets videoen giver kommando . Dette er normalt i form af en " Webcam "knappen eller findes i menulinjen . Når du chatter , så sørg for at " invitere " modtageren til at se webcam -transmission. Denne kommando er normalt i form af en " Inviter " -knappen eller befinder sig i menulinjen i messaging -programmer . Modtageren vil acceptere eller afvise invitationen.


Previous:oplysninger til tablet pc’er Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change