ram computer information

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-02-29

Random access memory ( RAM ) fungerer som på kort sigt computerens hukommelse , hvilket betyder, at jo mere RAM dit system har, jo flere ting den kan håndtere på én gang . RAM også gør det muligt at håndtere mere komplicerede handlinger og køre hurtigere med mindre af en chance for at gå ned

1950'erne

De tidligste forstadier til RAM chips , som vi har i vores moderne PC 's var taget i forholdsvis udbredt brug i 1949 . Disse chips erstattes , i det mindste delvis , de vakuumrør , der var blevet brugt til at gemme midlertidige data , hvilket gør computere mindre og hurtigere .

Statisk RAM

I 1960'erne var en vigtig udvikling i RAM : statisk hukommelse ( SRAM ) . Data på statisk memory chips ikke skal opdateres , medmindre oplysningerne selv ændringer . Disse chips i højere grad ligner de moderne dem og gjort den gamle vakuum rør model forældet .

Dynamisk RAM

Dynamisk RAM ( DRAM ) blev indført i 1970'erne og er den direkte forfader RAM chips , vi har i vores computere dag . I modsætning til det forgængere , har brug for dynamiske hukommelse regelmæssigt opdateres . Dets vigtigste eventyr i SRAM er, at det er billigere at producere , trade- off er , at det er lidt langsommere . Dynamisk RAM og statisk RAM er flygtige , hvilket betyder , at data i inden for dem , når ingen strøm kører for dem .

Typer af RAM

Flere forskellige typer af RAM er tilgængelige på markedet . Du kan ikke blande og matche forskellige typer af RAM og de fleste, hvis ikke alle , moderne bundkort kræver en bestemt type RAM . For eksempel , hvis dit bundkort kræver PC2700 RAM , en meget almindelig type RAM fundet i mainstream desktoppe , så vil du ikke være i stand til at installere nogen anden type RAM , andre typer af RAM ville sandsynligvis ikke engang passe hukommelsespladsen .

Overvejelser

Generelt er det bedre at have mere RAM i stedet for mindre , som RAM , en stor del bestemmer, hvor hurtigt dit system kører og hvor mange programmer, som du sikkert kan have åbne på én gang . Dette er særligt vigtigt for servere , da de ofte er nødt til at håndtere mange processer på én gang . Men på de fleste Windows -systemer din computer vil ikke være i stand til at drage fordel af mere end 3 1 /2 gigabyte RAM , medmindre du har 64-bit version af Windows operativsystem installeret . Der kan også være nogle compatibly spørgsmål , især med hardware drivers , hvis du opgraderer dit system 32 til 64 bit .


Previous:Dell Dimension 8200 : Sådan foretages fejlfinding mikrofonen Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change