hvordan man kan øge pc hastighed med mere RAM

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-03-01

RAM står for Random Access Memory . Det adskiller sig fra harddisk i , at det kun gemmer data, som computeren har brug for de filer og programmer , der aktuelt er i brug . Hvis din computer kører langsomt ned , når du bruger store filer eller en masse programmer på én gang , kan det være fordi du ikke har nok RAM til at give processor med alle de oplysninger, den har brug for at holde din computer kører problemfrit .

Du har brug for :
internetforbindelse
. Jordforbindelse rem .
Stjerneskruetrækker.


1 .
Find ud af , hvilken type RAM du har brug for og hvor meget af det dit system kan håndtere . Brug den ressource nedenstående link for at søge efter RAM type ved computer -model . Notér computerens RAM type , antal RAM slots , og hvor meget RAM hver slot kan holde .
2 .
Køb den korrekte type RAM . Overvej dine behov som bruger . Hvis du har tendens til at arbejde med store filer eller køre en masse programmer på én gang , kan det være værd at installere så meget RAM, som dit system kan håndtere .
3 .
Sluk din computeren, og fjern det .
4 .
Få adgang til det indre af din computer . Forskellige computere giver mulighed for dette på forskellige måder . Nogle maskiner har et chassis , der glider ud . Andre kræver, at du skrue og løft en adgang panel . Bærbare computere har som regel en luge på deres underside , som du skrue adgang til RAM.
5 .
Fastgør jordforbindelse strop , så den kommer i kontakt med din hud . Fastgør den anden ende til et stykke metal på computeren eller andre jordforbindelse objekt .
6 .
Identificér RAM slots . De er lange tynde stikkontakter og mindst ¨¦n af dem vil have en RAM -chip installeret i øjeblikket.
7 .
Hvis der erstatter de nuværende RAM , spændes op klippene på begge sider af chip og fjern den.
8 .
håndtere den nye RAM ved kanten , undgå kontakt med kontakter og chips .
9 .
Sæt det nye RAM ved forsigtigt at skubbe enden med metalkontakterne i stikket , indtil det klikker på plads .
10 .
forsigtigt forsøge at trække RAM ud for at kontrollere, at det er sikret i soklen .
11 .
Sæt stikket i computeren og tænde for den . Nogle systemer vil indikere om opstart skærmen , at de anerkender den nye RAM . Hvis ikke , skal du klikke på "Start "," Control Panel "og derefter " System ". Der, skal du finde den mængde RAM computeren genkender . Hvis du bruger en Mac , skal du gå til Apple menuen, vælg " Om denne Mac ", og "Mere info ". Hvis computeren ikke genkender den nye RAM , magt det ned , afmontere det , sørge for , at RAM er installeret korrekt , og starte det op igen for at kontrollere , at computeren genkender det .
12 .
Power computeren ned , tag det , og fjern grundstødningen stroppen .
13 .
Skub chassis tilbage i sin sag eller skruen på dækslet , afhængig af din model .

gode råd og advarsler


 • Hvis din computer bruger dual -channel RAM , split din samlede mængde RAM mellem to chips i stedet for et .
 • Undgå at ridse dit bundkort .


 • Previous:hvordan man kan genopfylde en Canon PIXMA iP2600 patron Next:hvad er meningen med inputenheder ?   

  Kommentarer

  Code:
  change