hvordan man kan videresælge computer bestyrelser

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-03-01

Computere har flere bestyrelser i dem , som regel et lydkort har en bestyrelse og grafikkortet har en bestyrelse , men især når vi taler om computeren bestyrelser henvisningen er til computerens bundkort eller bundkortet . Bundkortet eller bundkortet har kredsløb indbygget til at signaler mellem komponenter og magt næsten alt er sluttet til computeren
1 .
Test bestyrelsen for at sikre , at det fungerer . Du skal installere bundkort i en computer . Du bliver nødt til at afbryde alt fra de nuværende bundkortet og installere bestyrelsen for salg og sørg for at computeren tændes .
2 .
Find et sted at sælge plader . Brugt computer boards har et begrænset marked for dem, der ved hvordan man bruger dem . Pladerne kan sælges på online auktioner , lokale computer shows og direkte til andre computer entusiaster , hvem du kan nu .
3 .
List hvad bestyrelsen kan gøre . Når du sælger noget som en computer bord , skal du en liste over de kapaciteter , om bord enheder og formfaktor . Denne information kan findes i bestyrelsens manual .


Previous:hvordan man kan øge pc hastighed med mere RAM Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change