eksempler på computerudstyr

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-06-18

En computer perifere er defineret som , " [ e] n ekstra enhed, såsom en printer , modem , eller lagersystem , der arbejder sammen med en computer . " Computerudstyr tillader computere at udføre flere opgaver på én gang , såsom at downloade software opdateringer og samtidig udskrivning af et dokument,Tusindvis af computerudstyr er produceret i årenes løb . dog , hver tilbehør til computere, 's primære funktion falder ind under en af flere kategorier .

Input tilbehør

Computer systemer er i stand til at håndtere tusindvis af beregninger i sekundet . Men for en computer til at have noget at bearbejde, skal computeren modtage instruktioner fra en input- enhed .Nogle af eksemplerne på input perifere enheder er tastaturer , computermus , touchscreens og stregkodelæsere .

Output tilbehør

Når en computer er forarbejdet information , skal oplysningerne sendes til en outputenhed . Nogle eksempler på output -enheder er computerskærme , printere , plottere , og computerens højttalere.

Kommunikation tilbehør

Computere er i stand til at kommunikere med hinanden og med andre enheder ( såsom PDA'er og mobiltelefoner ) . For at kommunikere med disse anordninger, skal en computer have en kompatibel meddelelse perifer til at sende og modtage data .Nogle eksempler på kommunikation periferiudstyr er computermodemmer , netværksadaptere , infrarøde adapter porte og trådløs ( radiofrekvens ) adaptere .

Datalagring tilbehør

En computer kræver plads til at gemme filer , programmer og andre data . Ud over de interne harddisk , også opbevaring periferiudstyr give plads til computeren for at lagre data til og adgang til data fra .Nogle eksempler på datalagring periferiudstyr er eksterne cd- ROM -drev , flash memory drev , båndstationer og network-attached storage ( NAS ) drev .


Previous:Sådan deaktiverer CPU fan indberetning om en dell 2350 Next:harddisk genvindingsudstyr værktøj 

Kommentarer

Code:
change