harddisk genvindingsudstyr værktøj

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-06-17

Backup dine data , før du har et problem er den bedste måde at gendanne data . Men hvis du finder dig selv med et svigtende drev og ingen backups i syne , kan du stadig være i stand til at gendanne data . Alle skal have et par værktøjer handy just in case de befinder sig i denne situation .

Ubuntu Live CD

Ubuntu er en yderst brugervenlig Linux-distribution , der kan gøre en stor udskiftning til Windows . Live CD'en, som på Ubuntu hjemmeside og bruges til at installere operativsystemet kan også bruges til at gendanne data fra en nødlidende harddisk . Dette er en af de bedste værktøjer til dette job , og det er gratis . Du skal blot starte computeren med den svigtende drevet ved hjælp af Live CD du har hentet fra Ubuntu hjemmeside . Dette vil tage nogle af de stress fra din harddisk , fordi det ikke vil være nødvendigt at blive brugt til at indlæse dit operativsystem . Ubuntu Live CD vil genkende dine drev og giver dig mulighed for at kopiere dine data fra den svigtende drev, så længe det stadig er funktionel , på et backup drev .

kabinet eller Drive

Den næste komponent, du får brug for er et eksternt drev eller kabinet . Et eksternt drev bruges til at kopiere de data , du har brug for , når din interne harddisk fejler , men resten af computeren stadig virker . Skulle du befinde dig i den situation , hvor hele din computer ikke virker , skal du fjerne harddisken og montere den i et eksternt kabinet . Dette kabinet giver dig mulighed for at tilslutte din harddisk som en ekstern drev på en anden computer for at sikkerhedskopiere dine data .

Fryser

Et sidste redskab, som alle hard drive opsving team vil have, er en standard husholdning fryser . Dette skyldes, harddiske arbejde bedst ved lavere temperaturer . Når din harddisk er næsten helt undladt , kan du få et par minutter mere ud af det , hvis du først fryser drevet . Du skal blot placere drevet i fryseren i 15 til 20 minutter før du sætter den til computeren og forsøger at inddrive flere data . Husk, at dette er en sidste udvej indsats og bør kun forsøges med drev , der allerede er bestemt for skrot bunken . Ikke gøre dette med et drev du ønsker at beholde .


Previous:eksempler på computerudstyr Next:hvordan du installerer PS / 2 tastatur via usb 

Kommentarer

Code:
change