hvordan man bruger Forældrekontrol i Windows 7

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-06-26

Funktionen Forældrekontrol er et værdifuldt redskab til at kontrollere mængden af tid dine børn bruger på computeren og de programmer, de bruger . Idag tager vi et kig på , hvordan man installere og bruge Forældrekontrol i Windows 7
1 .
For at få adgang Forældrekontrol åbne startmenuen og skriv børnesikring i søgefeltet og tryk Enter.
2 .

Alternativt kan du åbne Kontrolpanel og klikke på Forældrekontrol .
3 .
Når du åbner Forældrekontrol , skal du klikke på barnets konto , du ønsker at oprette .
4 .
Sørg for at password beskytte din administrator konto . . . ellers nogen kan slukke Forældrekontrol og bruge computeren uden begrænsninger .
5 .
Hvis du ser en adgangskode ikke er blevet indstillet , når du går ind i Forældre Controls, skal du klikke på meddelelsen , og du vil blive bedt om og sikre administratoradgangskoder .
6 .
Under Forældrekontrol markere alternativknappen ud for den , håndhæve de aktuelle indstillinger . Så kan du gå igennem og kontrollere deres computer tid , spil og programmer .
7 .
fastsatte frister
Klik på Time grænseværdier for at kontrollere , når dit barn har adgang til computeren . Hvis du kun vil tillade et par timer hver dag , er det nemmest at venstre-klikke og trække med musen på tværs af alle de tidsintervaller at blokere dem . Derefter give den tid, blokke når du ønsker at gøre computeren til rådighed .
8 .
Control Spil
Klik på Spil for at kontrollere den type adgang dit barn har til spil på computeren . Du kan helt blokere alle spil eller vælge spil efter ratings og spil navne . Disse spilklassifikationer er baseret på de Entertainment Software Rating Board .

gode råd og advarsler


  • yderligere kontrolWindows 7 ikke har en web- Filter inkluderet ligesom Vista gjorde . Hvis du ønsker yderligere kontroller som web- filtrering og aktivitetsrapporter , skal du installere Windows Live Family Safety , som er en del af Window Live Essentials suite . Med det kan du blokere adgangen til bestemte websteder og også få adgang til en aktivitet rapport, der viser dig , hvilke websteder dine børn har været på besøg .


  • Previous:hvordan man kan kontrollere & deaktivere en blækpatron Next:hvordan man får Windows 7 på min computer     

    Kommentarer

    Code:
    change