hvordan man får Windows 7 på min computer

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-06-25

Hvis du har en computer specielt med internetadgang , kan du sikkert bruge Microsoft for noget . For nogle er det næsten alt . Uden et styresystem til at støtte alt, hvad Microsoft gør, du hovedsageligt vil ikke være i stand til at gøre noget med din computer . Windows XP , for de seneste år det populære styresystem , er hurtigt ved at blive opløst , forældede , ude af stil , i kortfattede ord , væk . Hvad dette betyder er , hvis du ønsker at beholde en computer på den måde, med at have en computer , lyst til at skrive dine papirer , gemme dem og være i stand til at sende dem , uanset hvor de skal gå i sum , øget effektivitet , når Windows 7 overtager , havde du bedst får Windows 7 installeret på din computer .
Denne artikel , vil blive revideret , efterhånden som tiden bevæger sig langs . For nu , er hvad der er inkluderet grundlæggende skridt til at sikre din computer er på niveau , og klar til den store Windows 7 storm
1 .
Med din computer på , og adgang til til internettet , gå til microsoft. com hjemmeside . Dette kunne også være kendt som [ online ] Microsoft Store . Der bør være en særlig sektion for Windows 7 . Gå til denne side .
Det kan være lettere at sætte i en søgeforespørgsel såsom Windows 7 download , eller effekt, hvilket kan have i de resultater, de specifikke webside adresse .
2 .

Når du er på den rigtige hjemmeside , skal du gå til linket , der siger , 'Get Windows 7 «
Klik på links, der er til at gennemføre : . Køb nu /begynd at købe
Du vil være rettet mod denne webside , og du vil blive givet muligheder for at Windows 7 softwarepakker og prisfastsættelse , der bedst passer til dine behov . .
3
Der er i det væsentlige 2 måder at få Windows 7 installeret
1- Du kan opgradere-. fra din eksisterende Windows version
2- Du kan udskifte-din eksisterende Windows , og lægge Windows 7 her. Microsoft kunne kalde dette ' custom ' .
4 .
32 versus 64 bit version , som er det , du burde få . Husk , at jo højere tallet lidt , jo flere oplysninger , at softwaren er designet til at håndtere . Så hvis du har en computer , der bliver håndterer en stor mængde information , som en virksomhed kontor , kan 64 bit være vejen til at tage . En computer derhjemme , at du type 2 eller 3 sætninger om ugen i , kan 32 bit arbejde .

gode råd og advarsler


 • Det anbefales at gøre din download fra microsoft. com hjemmesiden sig selv . Årsagerne er indlysende på en dag og alder hvor, hvis du går til en falsk hjemmeside , betyder det siger, det sælger én ting , men når du begynder at downloade , hvad du virkelig downloader er noget andet , en noget, der kan være meget skadeligt , hvis ikke helt ødelægge din computer .
 • Det kan være nemt at klikke på linket i slutningen af denne artikel , eller gå til http://www . etisworld. com , hvor der er en hvid kasse , som er et link du klikker på det vil tage dig til , og siger i det Microsoft Store , på eller meget nær toppen af siden .
 • Der er masser af ekstra tip på Microsofts websted om hvordan man får Windows 7 på din computer . Denne artikel tager sigte på , peger de af os , der ikke ved præcis, hvor du skal begynde , i den retning for at få et klarere billede af, hvordan man har Windows 7 .
 • Det kan blive bedt om , hvad der er Windows 7 , hvor få det , etc ? Er Windows 7 afhentes fra en butik , bestilte online , er det nødvendigt at tage computeren ind i en computer butik eller computer butik , kommer det i en kasse , har du brug for at ringe til din computer producent , software butik , etc ?
 • Svaret er , så længe du har en computer med internetadgang , og computeren er ny nok til Windows 7 til at arbejde på computeren , så alt hvad du skal gøre er at tænde computeren , adgang internettet , og klik på et par knapper .
 • Det er rigtigt, at du kan købe Windows 7 fra en butik . den , ophold-at- the- house-eller-kontor-og -download mulighed kunne være nemmere


 • Previous:hvordan man kan kontrollere & deaktivere en blækpatron Next:nothing   

  Kommentarer

  Code:
  change