hvordan man kan finde værdien af en bærbar computer

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-06-20

Uanset om du er køber eller sælger en bærbar computer , er det nyttigt at vide, hvor meget din bærbare computer er værd . Dette kan være en vanskelig proces , fordi der mange faktorer, der bidrager til værdien af en bærbar computer . Dette kan omfatte alt fra de kosmetiske tilstand af den bærbare computer til den type hardware og software installeret på computeren . Det er også udfordrende , fordi computerteknologi er i konstant forandring og udvikling. Den gode nyhed er , at der er mange nyttige ressourcer til at hjælpe dig med at navigere gennem forvirrende verden af bærbare vurdering .
1
Gennemse videresalg og auktion websteder som eBay, Amazon og Overstock . . Find fem til 10 bærbare computere , der er identiske eller i det mindste meget lig din laptop model . Beregning af den gennemsnitlige pris for din type af bærbare ved at tilføje prisen for alle af alle de bærbare computere , som du finder og deler det samlede antal af de bærbare computere , der er anført .
2 .
Beregn din bærbare computer værditabet . Ifølge Andover Consulting Group , en computer afvikling og vurdering firma , laptop 's afskrive med 2 procent hver uge på grund af den konstante introduktion af nye computer hardware , teknologi og software .
3 .
Consult den seneste udgave af Orion blå bog om de mest up- to-date videresalgspriser for dig bærbar computer . Desværre , du skal betale for at bruge denne service . Men der er flere gode løn der giver dig mulighed for at betale for at se videresalg værdien af de enkelte poster , ud over at betale for fuld adgang til Orion Blå Bog site for et helt år .


Previous:hvordan man kan foretage fejlfinding af Xerox Phaser 6200 Next:Sådan deaktiverer CPU fan indberetning om en dell 2350 

Kommentarer

Code:
change