hvordan man kan kontrollere & deaktivere en blækpatron

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-06-12

De fleste af de moderne printere i disse dage er udstyret med en irriterende teknologi, der sender en " Low Ink " besked til computeren , når patronen begynder at løbe tør for blæk . Hvis du har en farveprinter , og du er ude af en farvepatron blæk , vil printeren holde viser dig den "lave blæk " beskeder , selv om du er nødt til at udskrive en sort /hvid kopi af et dokument . Derudover vil du også holde se denne meddelelse, hvis du har genopfyldt en gammel blækpatron eller erstattes patronen med en uægte blækpatron . For at slippe af med dette budskab at udskrive dokumenter fredeligt , vil du have at kontrollere og deaktivere blækpatronen
1 .
Åbn patronen rummet under printerens dæksel. Installer patronen ved at trykke den ned i brønden , hvis blækpatroner er tomme .
2 .
Vent, indtil printeren til at opdage patronen . Tryk på " OK " når du ser det vindue, der viser den resterende blæk niveau af patronen.
3 .
Find den besked der siger " Vis ikke denne igen " på " blækniveau " besked . Du er nødt til markere feltet mod denne besked for at deaktivere blækpatronen besked på printeren .
4 .
Gå til " Start " menuen på din computer og vælg " Printere og faxenheder . "
5 .
Højreklik på printerens ikon og gå til " Egenskaber ".
6 .
Vælg "Ports " fanen og fjern markeringen i feltet , der siger " Aktiver Ved-Directional Support . " Ved at afmarkere dette felt , du vil deaktivere printer støtte , såsom den ringe-blæk advarsel.
7 .
Klik på " Anvend " knappen og klik på " OK ".


Previous:hvordan man kan erstatte en Toshiba bærbar tænd / sluk Next:nothing 

Kommentarer

Code:
change